⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

90 dakika boyunca ön direğe kesmekten başka bir halt etmedik. Durmadan aynı şeyi denedik, durduk.
Neyse ki bu maçlık şans yanımızdaydı da, 3 puanla dönüyoruz. Rezalet bir oyun oynuyoruz re-za-let.

Sahada olan:
81f82c7f2b3043e08f142abe4d25ebd0.webp

Taraftarın Gördüğü:
IMG_20210823_225350.webp

Rezil oynuyoruz diyenler muhtemelen diğer rakiplerin maçlarını izlememişler. Bu haftaki TS hariç her takımın maçını izledim kesinlikle biz şimdilik en iyi oynayan ekibiz. Özellikle Bjk leş Gaziantepe baskı bile kuramadı. Dün fenerbahçe de bize benzer bir oyunu oynadı, benzer bir şekilde kazandı.
Burada eleştiriler takıma değil rtaş. Hoca müdahale edene kadar takım zaten iyiydi üretkenlik sorunu vardı sadece

Berkan , Taylan ve Cica ortasaha..... O L M A Z . Ben hoca olasam yoklukta parasizlikta gider Meloyu alirim 1 senelik.
Melo - Gedson - Cica yaparim. Kanatlarda ve sol bekte yerli kullanirim.
50 yaşındaki melonun taylandan iyi oynayabileceğini düşündüren nedir

biz hatay'dan daha hazır bir takımdık, asıl maraton ts maçıyla başlayacak. bu maçı çok daha rahat geçeriz diye düşünüyordum. ama transferlerden bağımsız takım zerre ışık vermedi. ilk yarı bir ara hızlı bir görüntü izletti takım ama bu sezonu erken açmamızla mı alakalı yoksa oyunculardan mı onu da görürüz ilerleyen zamanlarda.

Ya hoca, aptal degisiklikler yapip takimin hucum gucunu olduyorsun. Kalene gelemeyen hatayspor degisiklikler sonrasi kalemizden cikmadi be. Saha kenarinda bir cirpinisin bagirisin var. Seni goren sanki bu olayin sorunlusu baskasi sanacak. Hem kendin deliriyorsun, bizi delirtiyorsun hemde kredini bitiriyorsun. Yazik vallahi. Uzulerek soyluyorum seninle olmayacak hoca. Gerci istifa edecegini de dusunmuyorum en yakin zamanda. O yuzden Allah bize sabir versin.

Kalemizde mi çıkmadı?

Geri
Üst Alt