⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Barış 5 dk içinde bence çok olumlu işler yaptı. Kesinlikle daha fazla süreler alması gerekiyor. İnşallah geçen sezon keremin yaşadığını bu sene barış yaşamaz

Bu takima kesinlikle bir 6 numara lazim. Melo, Fernando tarzi. Oraya bir transferin yapilacagini da düsünüyorum.
Berkan ve Taylan ikilisinden biri yedege cekilir o halde. Isin kötüsü ya alparslan ya da ömeri izlemek zorunda kalacagiz yabanci sinirindan dolayi

Ömer'in yaptığı asisti yeni transferlerden biri yapsaydı Allah artık adamı göklere çıkartıp indirirdik. Ömer yapınca üzülüp sövecek tipler var. Ama sorsan biz kuş onlar has cimbomlu. Anholt bir naneye yaramıyor hem orta açamıyor Hemde defansta resmen uyuyor. Cicaldau'yu beğenmedim çok sönük ve kaçak oynuyor inşallah alışma evresidir. Düzelmez ise ilk burada yere göğe sığdıramayanlar sövecek. Bu arada takımın en büyük sorunu hoca.

Evet bugün çok iyi oynamayan bir takım değişiklerle nasıl daha kötü hale getirilir hep beraber onu gösterdi bize imparator grandemiz. İmparator olmak bunu gerektirir çünkü. Ama rüzgardan ya rüzgardan yoksa uçarız kaçarız.

Boey, Nellson, Marcao , (Luyindama )

Sanırım muhteşem bir savunma hattı kurduk

Yerli kaleci ve yerli sol bek lazım bu takıma

PVA ben beğenmiyorum çok savruk maçın yarısını sağ kanatta tamamladı adam korner muhabbeti yüzünden , üstelik git gel yapamıyor ilerleyen haftalarda çok defosunu göreceğiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu arada herşey bir yana bizim takım daha birbrini tanımıyor saha içinde kim ne yapacak bunu bilmiyor

alışırsa eger bence dahada iyi olabiliriz

Sol beke Caner alsak yerli rotasyonunda cok buyuk katki saglayacak oyuncu degisikliklerine bile etki eder. Kerem ve Orta saha 1 yerli her mac garanti digeri kim olacak sorun bu.

Takım değişikliklere kadar iyi oynadı. Golün geleceği belliydi. Son dk ya kalması stres yaptı sadece. Ayrıca penaltıyı es geçen hakeme de selamlarımı iletiyorum.
Defansta saçma sapan bireysel hatalar çok yapıyoruz. Şu hataları yapmasak güzel olacak.
Cicu nun oyunu beni biraz umutsuzluğa sevk ediyor.

Geri
Üst Alt