⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

aynı görüşteyim biraz sabredecez ayrıcak her geçen maç bir öncekine göre bence daha iyiyiz zaman zaman.Buarada berkan çok kötü oynadı.Barış orda basit oynasa o pası atsa çok şey kazanırdı olmadı malesef.Zamanla olucak inşallah.Hepten takımı gömmek saçma
bence de , kı o aglakların cogunun nıyetı bellı zaten bekleyelım bakalım

Ömer iyi bir yedek bugün gösterdi bunu ama Akbaba, Babel bitik adamlar 10 dakikalık bile top oynayacak halleri yok.
Ömer'in yaptığı asisti yeni transferlerden biri yapsaydı Allah artık adamı göklere çıkartıp indirirdik. Ömer yapınca üzülüp sövecek tipler var. Ama sorsan biz kuş onlar has cimbomlu. Anholt bir naneye yaramıyor hem orta açamıyor Hemde defansta resmen uyuyor. Cicaldau'yu beğenmedim çok sönük ve kaçak oynuyor inşallah alışma evresidir. Düzelmez ise ilk burada yere göğe sığdıramayanlar sövecek. Bu arada takımın en büyük sorunu hoca.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takima gedson degil luiz gustavo lazim..Ha birde uzulerek soyluyorum hoca lazim ..Her mac kanser olur mu insan ...İkina ikina atak yqoacan rakip iki kisi gelip gol atacak..Ki daha bastiranayan gucsuz ekipler boyle bastiran rakibe elek olduk zatenn..
Oyuncu transferi gerekir dogru golcü binkanat ve saglam 6 numara ama bu hocayla cok fark yaratmayacak malesef..
Eskiden hazirlik macinda full yedeklerle oynarken bile bi sistme gorurduk bi organizasyon gorurduk..İsimleri bilmesek de simdi hollqnda milli takim solbek sol acik cesqyir misir milli takim oyunculari var organizasyon yok..

Ben hocadan hiç memnun değilim yaptığı değişiklikler artık midemi bulandırıyor takımla bu kadar oynanmaz bu kadar düşürülmez bi takım ya

Ulan bi arad BAY aldi topu surdu baya iyi gitti topla nasil olur dedim Keremde cikti oyundan bizde boyle top suren adam yok.O BAYmid Naya iyi top suruyor Kerem gibi ayagindan da acmiyor hemde guzel Guzel.

Enteresan şekilde cicaldauyu gömen Feghouliyi göklere çıkaran tipler var. Çok ilginç
Cica basit oynadigi icin sevmezler adam hizli dusunuyor onun sayesinde cok atak basliyor. Alistikca daha iyi olacak Gedson onu cok rahatlatir kafa anlaminda. Uyum saglayacak adam yok etrafinda. Morutanla daha iyi anlasabilirler.

Ulan yavşak adam gibi konuş.zoruna giden yoruma cevap veremeyip klavye delikanlılığı yapıp bel altı yorum yapacak kadar çapsız adamsın..
ne klavye delikanlılığı yapacağım boş boş ve art niyetli konuşuyorsun..bana o dediğin 7 göbek sülalendir,dahada uzatırsan küfürün alasını yersin..

+++++
Boey
Cica
Nelson
Luyi

+\-
Kerem
Berkan
Feghouli
Taylan
PvA (kalite var, maalesef çıkmadı bugün)
Diagne (bi vardı bi yoktu)

-
Akbaba (bişey yazmama gerek yok herhalde)
Babel (her atağı öldürüyor)

Nelsson 22 yaşında olmasına rağmen çok soğukkanlı. Tam bir Kuzey Avrupalı. İleride Danimarka milli takımı ve bizim kaptanımız olabilir.

Mehter takimi gibiyiz taci bile 30 saniyede atiyoruz tac ulan tac rakip eksik halen beke birakiyorlar sanki frikik atiyorlar koner 30 saniye de anca atiyoruz hucuma kagni gibi cikiyoruz sorumluluk alip dikine giden tek adam kerem keremden de ozur diliyorum alinma asamasinda cok elestirmistim

Bugun onyekuru olsa en az 7 8 pozisyonun icindeydi takimin sistemi yok taktigi yok Karambol futbolu

Topu arkadan çıkartma problemi var.

Berkan - Taylan ( - Cicâldău) Tandemi OLMAZ.

Muhakkak Adam gibi bir Ön-libero merkez Orta Saha Transferi şart Fernando/Melo ayarında.
12.webp

Luyiden fazla para kazanmak için uzatırlarsa bilemem ama bence vedalaşmak lazım.bizim kusursuza yakın bi takım olmamız lazım bunun içinde her anlamda kaliteli oyuncu lazım.mesela boey bulunmuş nelson muhammed cica ,yani bulunabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt