SL 21/22 H:20 | Fenerbahçe 1-2 Adana Demirspor | MS | 10 Ocak

Ulan Taylan'la Berkan'ın 20 maçtır yapamadığı hareketi 35 yaşındaki Gökhan İnler Fener deplasmanında yaptı ceza sahası dışından sol ayakla topu doksana taktı bizim mal orta sahalarda ancak top kaptirsin çöp diye gonderdigimiz belhanda bile jeneriklik gol attı demek ki neymiş sorun oyuncuda değil teknik direktördeymiş en önemli oyuncuları balotelli de yok maçta ona rağmen bu güzel oyun için Adana'nın teknik direktorunu tebrik etmek lazım kalecileri de iyi bu arada bırak İsmail cipeyi Muslera'dan da iyi kaleci

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1641838317448.webp

Ulan Taylan'la Berkan'ın 20 maçtır yapamadığı hareketi 35 yaşındaki Gökhan İnler Fener deplasmanında yaptı ceza sahası dışından sol ayakla topu doksana taktı bizim mal orta sahalarda ancak top kaptirsin çöp diye gonderdigimiz belhanda bile jeneriklik gol attı demek ki neymiş sorun oyuncuda değil teknik direktördeymiş en önemli oyuncuları balotelli de yok maçta ona rağmen bu güzel oyun için Adana'nın teknik direktorunu tebrik etmek lazım kalecileri de iyi bu arada bırak İsmail cipeyi Muslera'dan da iyi kaleci

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
reis sen ne içiyorsun ya allah için
ver tüttürelim ya da içelim
şu kafa için bin liralar harcıyoruz

Skordan bağımsız, 3 büyükler fena patladı, bol keseden para saçma dönemi de bitti şaka maka 3-4 yıl falan toparlanamayabilir 3 büyükler, biz yine içlerinde en şanslıyız en azından kadro genç.

İrfan tam mal.

Demirspor akıllı oynarsa kontradan 3-4 yapar.

Oha, maçı izlemiyorum, buradan takip ediyorum. Verilen penaltıyı gördüm. Skandal! Rezalet! Püü abv. Sinirlendim. Ya vallahi billahi adalet istiyorum ya. Jkliler gibi kayrılmak, fbliler gibi bi milyon pen6 degil...Mahvettiniz ulan futbolu. Yurtdışında da işte öyle totoşlara bakıp dönersiniz. Yerlerine robot koysunlar artık daha mantıklı!

Geri
Üst Alt