kim?tanesi 45 milyon euro olan stoperler folloş vaziyette
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim?tanesi 45 milyon euro olan stoperler folloş vaziyette
Köşe direğinin oradan sağdan soldan yirmişer kişi inse yeterHangi hepsi yahu statta toplasan 6 7 bin kişi var yarısi Ali'nin adamidir
reis sen ne içiyorsun ya allah içinUlan Taylan'la Berkan'ın 20 maçtır yapamadığı hareketi 35 yaşındaki Gökhan İnler Fener deplasmanında yaptı ceza sahası dışından sol ayakla topu doksana taktı bizim mal orta sahalarda ancak top kaptirsin çöp diye gonderdigimiz belhanda bile jeneriklik gol attı demek ki neymiş sorun oyuncuda değil teknik direktördeymiş en önemli oyuncuları balotelli de yok maçta ona rağmen bu güzel oyun için Adana'nın teknik direktorunu tebrik etmek lazım kalecileri de iyi bu arada bırak İsmail cipeyi Muslera'dan da iyi kaleci
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Çeçenoğlu muçipeye penaltı attı diye crespo hareketi yapan denizlili şişko maçı izleyip kuduruyodur umarım
profile baktım ve bir anda çok yaşlı hissettim - oturup düşüncelere daldım bir anyaşım yetmiyor başkan![]()
yaşlaıyoruz 2 seneye forumda benim de yeğenlerim olacakprofile baktım ve bir anda çok yaşlı hissettim - oturup düşüncelere daldım bir an
Ekli dosyayı görüntüle 146675