⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Tuttugun takima dandik diyorsan bosuna zaman harciyorsun burda
Kasim ayında hedefsiz kalan takima ne diyelim renkdaş sizin gibi övüp kendimize mi guldurelim. Sorunlarin çözümü ancak sorun olduğunu kabul etmekle mümkün olur. Sana bedava hayat dersi.

Kasim ayında hedefsiz kalan takima ne diyelim renkdaş sizin gibi övüp kendimize mi guldurelim. Sorunlarin çözümü ancak sorun olduğunu kabul etmekle mümkün olur. Sana bedava hayat dersi.
Kimseyi ovdugumuz yok.Takimin kotu olmasi iyi olmayacak anlamida tasimaz.Ben bu takima gonul verdiysem iyi gundede kotu gundede yaninda olurum.Futbol taraftari olmak zaten mantiksiz bir davranis.Sizin gibilerin bunda mantik aramasi sacma zaten.Yukarda yorumda bile soyle yeneriz soyle ezeriz yazmadim.Umarim kazaniiriz cakma Galatasaraylilari senin gibileri mutlu etmeyiz dedim.Biz kaybettikce sizin gibiler zevke geliyor cunku.Ne kadar anlatsamda anlayamazsin bosver.

Ismail
Boey, Luyindama, Nelsson, Ömer
Berkan, Aytac
Morutan, Cicaldau, Baris/Babel
Halil

Luyindama sakat degilse, böyle cikariz herhalde.

Kimseyi ovdugumuz yok.Takimin kotu olmasi iyi olmayacak anlamida tasimaz.Ben bu takima gonul verdiysem iyi gundede kotu gundede yaninda olurum.Futbol taraftari olmak zaten mantiksiz bir davranis.Sizin gibilerin bunda mantik aramasi sacma zaten.Yukarda yorumda bile soyle yeneriz soyle ezeriz yazmadim.Umarim kaznairiz cakma Galatasaraylilari senin gibileri mutlu etmeyiz dedim.Biz kaybettikce sizin gibiler zevke geliyor cunku.Ne kadar anlatsamda anlayamazsin bosver.

Kaybettikçe zevke gelsem terim ölene kadar kalsin isterim. Mantıksız.

Son düzenleme:
Kaybettikçe zevke gelsem terim ölene kadar isterim. Mantıksız.
Zaten bende onu soyluyorum Futbol taraftari olmak mantiksiz bir davraniş.Mantik aramaya degmez.Takim kotu gidiyor ama iyi olmasini istemekte sacma bisey degil.Sen Turkiyenin en buyuk takimina ve destekledigin takima sirf bu sene kotu diye kiytirik demek yakismaz.

Zaten bende onu soyluyorum Futbol taraftari olmak mantiksiz bir davraniş.Mantik aramaya degmez.Takim kotu gidiyor ama iyi olmasini istemekte sacma bisey degil.Sen Turkiyenin en buyuk takimina ve destekledigin takima sirf bu sene kotu diye kiytirik demek yakismaz.
Biz kulübe kıytırık demiyoruz ki. Su anki yonetim + td kadrosu + topçular(td ekibi nedeniyle) dandik işte. Bunu kabul edersen Galatasarayliliktan çıkmazsın merak etme.

Mantık aramaya değmez ne demek yav. Adamlar bedavaya top koşturmuyor orda, profesyonel bir futbol ortama bekliyoruz. Sonra çıkıp vay efendim tff satılmış filan fistan diyor ayni kişiler, sen daha kendi takimindan hesap soramıyorsun onu düşün. Mantık olmadığı yerde adalet olmaz.

Mantık aramaya değmez ne demek yav. Adamlar bedavaya top koşturmuyor orda, profesyonel bir futbol ortama bekliyoruz. Sonra çıkıp vay efendim tff satılmış filan fistan diyor ayni kişiler, sen daha kendi takimindan hesap soramıyorsun onu düşün. Mantık olmadığı yerde adalet olmaz.
Taraftar olmak mantiksiz bir davranis iste.Taraftar degilde seyirci olmak isterdim mesela oh miss gibi her sene kim iyiyse onu takip ederdim.Ama Taraftariz malesef .

Taraftar olmak mantiksiz bir davranis iste.Taraftar degilde seyirci olmak isterdim mesela oh miss gibi her sene kim iyiyse onu takip ederdim.Ama Taraftariz malesef .
Daha çok mantıksal yaklaşırsak, armamıza daha faydalı olur düşüncesindeyim, ama kismen katılıyorum tr’de taraftarın çoğu senin dediğin gibi maalesef. Türkiyenin halini reflektör gibi yansıtıyor.

Yine cicaya kaldiysak 10 no ismiz zor. Halilde santraforda verimsiz oluyor. En iyisi Halil 10 no babel santrafor ciksin.

hala kadronun sızmamış olması enteresan

Geri
Üst Alt