Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.208
- 241
- 1.198
Dünyanın en güzel espirisiOh bee Arda giriyor vallahi bunlarin hepsinden 20 kat topcudur en azindan zeka koyar kazanmaya dair umudum dogdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en güzel espirisiOh bee Arda giriyor vallahi bunlarin hepsinden 20 kat topcudur en azindan zeka koyar kazanmaya dair umudum dogdu
Ne alaka ya. Kurtardığı için kim suçlayacak. Ekstra fazla zaman geçiriyor. Hemde baya baya bokunu çıkardı. Bukadar da yapmazsin takımınaNiye ne yapmış? Kurtardığı için mi suçlu
Renktas valla bak sahadakilerdeb kat kat iyidiraynen oynasın belki ilerde madride satarız![]()
Halil'i isliklayip, Arda'yi alkışlamak 10/10 valla ülkede bir tane mi normal yer olmaz ya
bak renktaş öyle terimsporlu falan deme eskiden çok sevrdik diyoruz şuan Hamdolsun gördük hoca moca olamadığını diyorum anladın mıtakımın bu durumda olmasının sebebi sizin gibi terimsporlular.. Biz en baştan beri söylüyoruz tüm mecralarda.. Hadi şimdi ayıklayın pirincin taşını..
Nasılsın masonum?Galatasarayli olmayi sorguladim