⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Tüm maçları izleyen biri olarak son kazandığımız maçı izleyememistim iş dolayısıyla bunu da kaciracagim gibi h.o. 3 points

baris oynamaz babeli mecbur oynatacak

Artık başlayalım lige diyorum ama bir türlü kadro kuramıyorum. Galiba en güzeli şöyle:
İsmail
Boey(Yedlin) Nelson Işık Ömer
Taylan Cica Berkan
Morutan Halil Emre

İsmail
Yedlin/Boey-Işık-Nelsson-Ömer
Taylan-Aytaç
Cicaldau
Morutan-Oğulcan-Halil/Emre
Berkan'ın biraz yedek kalması gerek.Aytaç da takımda kalmak istiyosa kendini göstermeli.Oğulcan geçen sene forvete yakın oynarken iyi oynuyodu.Trabzonspor maçını da aldırmıştı güvenmek gerek..

İsmail
Yedlin/Boey-Işık-Nelsson-Ömer
Taylan-Aytaç
Cicaldau
Morutan-Oğulcan-Halil/Emre
Berkan'ın biraz yedek kalması gerek.Aytaç da takımda kalmak istiyosa kendini göstermeli.Oğulcan geçen sene forvete yakın oynarken iyi oynuyodu.Trabzonspor maçını da aldırmıştı güvenmek gerek..

İsmayl
Yedlin Nelson Kaan Berkan
Taylan
Morutan Cicaldau Emre Halil
Babel

şu puan durumunda ilk 3e bi girebilsek puan farkına bakmadan ilk 3te olmak bile maç günlerini beklemeye sebep oluyor. ama böyle 10. sıra civarlarında olunca sadece akşam girip skora bakıyorum. acilen bi 4-5 maç seri yapıp ilk 3 e atmamız lazım kendimiz. zaten 1-2 maç daha üst üste puan kaybettiğimiz an tamamen hedefsiz saçma sapan bir lig olacak bizim için.

Rakibin sag aciki 5/10 bi adam olursa yeniliriz sol bekimizin bos olmasindan dolayi

Vay be, evimizdeki bir maça anadolu takımı favori çıkıyor he. Vah benim sarı kırmızım

Bir hava tutturup en azından ligi 2. bitirerek ŞL önelemesine gitmemiz lazım. Lige iyi bir giriş yapıp Trabzon'a da vurursak iyi rüzgar olur.

Benim en büyük umudum takımın kesinlikle gömüldüğü kadar kötü olmaması .Yeni kurulmuş genç bir ekip bu sistemsizlik kaos içinde iyi bile oynuyorlar..Düşünsenize size level atlatacak oyun disiplinine sokacak taktik antrenman yaptıracak adamın tek bildiği gotu her sıkıştığında ona buna sallayıp ceza almak ve bu şekilde motive etmeye calismak.. Her sene aynı terane bıktım usandım artık çok şey istemiyorum ya azıcık top oynatsin takıma
Her sene aynı terane bıktım usandım artık çok şey istemiyorum ya azıcık top oynatsin takıma.

Bilse oynatacak zaten.:D

Geri
Üst Alt