⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Şu kadronun bile çok rahatlıkla Giresun sporu bir oradan bir oraya hallaç pamuğu gibi atması lazım ama hocam işte gününde olursa:

Çipe
Boey Nelsson Işık Ömer
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Halil

paramparça ederiz erkek gibi oynarız yine rahat 3 puan alırız (mecbur böyle yazdım tersini yazarsam 3 ay ban atarlar)

Galibiyet "gunu"

Maglubiyet "seneleri" kurtarir

sir alex nalbantson

Boey - Isik Kaan - Nelsson - Omer

Berkan

Morutan - Cicaldau - Aytac - Baris Alper

Halil​

Üstat Giresun'un kadroya bir bak Allah aşkına tanıdığın futbolcu diyebileceğin kaç tane oyuncu var 3 oyuncuları zaten bizim eski artığımız ben bir tek forvetleri Balde'yi beğeniyorum bir de bizim potansiyeli yüksek oyunculara bak, yine de kazanmamamızın suçunu oyuncularda arayacaksan tamam derim.

Okan Kocuk
Hayrullah Douglas Picinciol Emre Taşdemir
Flavio Pelupessy
Champness Çekdar Sergio
Balde

Üstat Giresun'un kadroya bir bak Allah aşkına tanıdığın futbolcu diyebileceğin kaç tane oyuncu var 3 oyuncuları zaten bizim eski artığımız ben bir tek forvetleri Balde'yi beğeniyorum bir de bizim potansiyeli yüksek oyunculara bak, yine de kazanmamamızın suçunu oyuncularda arayacaksan tamam derim.

Okan Kocuk
Hayrullah Douglas Picinciol Emre Taşdemir
Flavio Pelupessy
Champness Çekdar Sergio
Balde

Kupa macinda gördük bizim takim 1.Lig'de 18. olan takima karsi nasil maci elinden verdi. Bence hic bir takima karsi favori degiliz, aci ama gercek. Bizi bu duruma düsürenler gurur duysunlar. Ligin 20.haftasina giriyoruz ve bizim takim bugüne kadar sadece tek bir macta üc gol atmayi basarabilmis. Büyük rezillik.

Yapıştırıp geçeceğiz ama öyle böyle değil.
7076314-728xauto.jpg

Futbol fukarasından kurtulduğumuz maç olur umarım.

Galatasarayimizi ozledik iyi gun değil kotu gunde yanindayiz.Turkiyedeki hic bir kulubun gormedigi basarilari gorduk.Giresun macinida kazaniriz insallah yavas yavas yukselise geceriz.Haydi Bismillah

Allah belanızı vermesin lan Taylan da kovid olmuş kaç gün kaldı maça kadar ilk 11 cikartamayacak duruma geleceğiz herhalde bir tek bizim takımda çıkıyor bu kovid ne iştir Fenerbahçeli oyuncular grip oluyor sadece bence fatih terim ve Burak elmas puan kaybından korkup kovid bahanesine sığınmak için böyle yapıyorlar bilerek evet eminim

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah belanızı vermesin lan Taylan da kovid olmuş kaç gün kaldı maça kadar ilk 11 cikartamayacak duruma geleceğiz herhalde bir tek bizim takımda çıkıyor bu kovid ne iştir Fenerbahçeli oyuncular grip oluyor sadece bence fatih terim ve Burak elmas puan kaybından korkup kovid bahanesine sığınmak için böyle yapıyorlar bilerek evet eminim

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:ayyas::ayyas:

Geri
Üst Alt