⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Normalde iddialı konuşan yönetici ve teknik direktörlerin takımlarına saplarız ama bu sezon işler öyle yürümüyor.

Ben bizim takıma karşı rakip olsam ben de çekinmem bu sene.
Hadi diyelim 1-2 gol attık kalede İsmail var.Gelen her top gol oluyo.İsmail kaledeyken ben maça kazanırız gözüyle bakmadan izliyorum..

Hadi diyelim 1-2 gol attı kalede ismail var.Gelen her top gol oluyo.İsmail kaledeyken ben maça kazanırız gözüyle bakmadan izliyorum..
KÜtük kıZa 2-ci DeFa Kafa AtıYor.Geniş Aile.avi on Make a GIF

Giresun iyi takım, yenilme ihtimalimiz yenme ihtimalinden daha yüksek malesef.

Yedek stoper ve sol bekimiz yok sanırım. Gökay Güney'i alsak bari kadroya.

Olabilecek en iyi kadroyu yaziyorum

Boey nelson luyi yedlin
Cicaldau berkan emrekilinc
Morutan halil babel

Kaleye de goksenin koksal falan gecebilir o farketmez

Covidli futbolcusu olan takımlardan biri maç oynayıp, farklı bir takımınkini ertelerlerse çok büyük sıkıntı olur. Bununla ilgili kararları maçlar oynanmaya başlamadan açıklamaları şart. Bir takımın kaç oyuncusu Covid pozitif çıkarsa maçı ertelenecek?

Bjk'de sayı muhtemelen 10 kişiyi bulacak, biz bu eksiklikler ile maçı oynayıp onlarınki ertelenirse mantıklı olmaz.

Olabilecek en iyi kadroyu yaziyorum

Boey nelson luyi yedlin
Cicaldau berkan emrekilinc
Morutan halil babel

Kaleye de goksenin koksal falan gecebilir o farketmez

11 eksiğe rağmen süper lig şartlarında gene iyi kadro. hala daha transfer bahanelerine sığınmak acizlik. top oynatamıyorsan kardeşim bu takıma.

Stoperde Işık Kaan’ı izleyeceğimiz için hevesle beklediğim maç

Giresunun oranı kaç. Beşiktaş maçları aklımdan çıkmıyor ...

buldular hocasız takımı herkes elini avuşturur oldu bizi görünce

buldular hocasız takımı herkes elini avuşturur oldu bizi görünce

Haydi onu geçtim kalede İsmail Çipe olacak, hani kalecisiz maça çıkmaktan bile daha kötü İsmail Çipe nin kalede olması. Resmen uzay zamanda bükülmeye sebep oluyor üstüne gelen toplar bile içinden geçip gol oluyor. Gerçeklik algımı yitirdim İsmail Çipe yi izlerken

Cagne yok
Mustafa yok
PvA yok
Muslera yok
Yanilmiyorsam 1 veya 2 tane cezali vardi.
Cok zor mac olacak

Geri
Üst Alt