Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.903
- 94.960
- 4.978
İnşallahFiorentinaya gel beni al mesaji olarak algiladim hocamin mor kazak giymesini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahFiorentinaya gel beni al mesaji olarak algiladim hocamin mor kazak giymesini
2 sene sonra hoca nasıl genclere şans vermiyor, ozan,kerem, +isik kaan olacak o. Hocamin fırsatçılığı falcao’da yokhoca diyo kaani cok calistirdik dogru zamani bekledik, ozandada öyle olmus güya yok ya kimi yiyorsun hoca hayatin basarin bastan asagi SANS. ozani mecburiyetden oynattin cünkü elinde koyacak kimsen yoktu. bugünde marcaon yok luyindaman zaten canli bomba kendin biliyorsun. cok uyaniksin.
hoca diyo kaani cok calistirdik dogru zamani bekledik, ozandada öyle olmus güya yok ya kimi yiyorsun hoca hayatin basarin bastan asagi SANS. ozani mecburiyetden oynattin cünkü elinde koyacak kimsen yoktu. bugünde marcaon yok luyindaman zaten canli bomba kendin biliyorsun. cok uyaniksin.
inanılmaz bi adam cidden. milleti balık hafızalı sanıyor herhalde. ozana mecbur kalmasa oynatmayacaktı bugün kaan'a mecbur kaldı oynatıyor
sözüm ona gençlere önem veriyor. geçen sene kerem'i de oynatmıyordu millet deliriyordu. verdiği süreler 1-5-12 gibi cücük kadar sürelerdi. çocuk o kuş tüyü sürelere gol asist sığrdırmasa bugün kerem diye topçu da yoktu mesela
aynen keremi unuttum bak gecen sene bu cocuk bu hale gelirdi her girdiginde katkisi oldu hep arkada kaldi sans gelmedi, adam katki gösterdi skora yine kerem ortalikta yok, bu sene o mevkide transfer olsaydi zaten sans bulmayacakti. morutan gibi yetenegin var bi kez bile 10 numarada denemiyorsun.2 sene sonra hoca nasıl genclere şans vermiyor, ozan,kerem, +isik kaan olacak o. Hocamin fırsatçılığı falcao’da yok
Ha?hadi bakalım
fatih terim senmisin?ozanı oynattığı zmn yerine oynayacak oyuncu vardı
bugün de luyindama kadroda ama ne kdr fit bilemem. kaanı oynatması zorunluluk olabilir. denizli maçında oynatırdı o kdr değer veriorsa
Bu macin favorisi kim bilemedim, keske terimin son maci olsa diyecektim ama nafile
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi