⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Çimleri dövdü yine star oldu. Ulan bu çocuk niye sakatlanıyor bunun hesabını verin. Ne boktan ekibimiz var be. Luyindama dururken kaanla başlamak hata.

Nelsona baskı yap lui zaten bi şekilde golü yedirir. Herkes bizi çözdü Ego bey çözemedi hala

Işık Kaan'a negatif bir şey diyemem - heyecanlı belli , bakacağız. Şansızlığın alası sakatlandı birde...

Golde sert pas verdi ama Berkan'da o pozisyonda pas beklemedi mi anlamadım. Sonrasında ama ortadan sonra şutu attırana bakmak lazım özette dikkat edeceğim. Cica ya da Berkan o şutu çektirmemesi gerekirdi.

Dikine göbekten her top tehlike hissettirdi ama ortasahada bunu daha çok yapmaları lazım. Çok pasifiz.

evet ne demekmiş, her altyapı oyuncusu, her genç oyuncu illa ki iyi oynayacak değilmiş. bildiğin adamın giresun'a karşı eli ayağı titredi malesef. keşke tutsaydı ama tutmadı.

Ne kadar şanssız biri Kaan ya :( Çok geçmiş olsun en az hasarla atlatır inşallah

Berkanin bu sene gol ve assist istatistigini bilen var mi merak ettim

bu sakatliklar normal degil, bu takim basinda gösteris disinda calismadigi asikar, hicmi futbol oynamadiniz ki sahada futbol oynamak hali sahada oynamaktan cok daha basit! futbol oynayan bilir. iki depar atan gidiyor arkadas, kesinlikle kabul etmiyorum!

Kaan’cım 30 dklik bacak idmanini sahilde köpek gezdirmeye yeğlemeyelim bundan sonra.

Geri
Üst Alt