⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Bu Barış'ı da yarından tezi yok şutlamak lazım. Hiçbir numarası olmadığı gibi boşmboş bir adam.

Yazıklar olsun. Koca kulüp bitirdiniz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al iste haftaya nrlsson yok

Tertemiz almis topu

Nellson Fuck You demiş diye okudum ağzını hakem bu fırsatı nasıl değerlendirmedi acımış olabilir bize

Fatih terime istifa diye bağırılmaz, 8 şampiyonluk yaşamışsın. Gençler 96 da 15 tim ben fener tek büyüğüm derdi şimdi yıldız takmıyor formasına kompleksten. Bunun en büyük nedenidir terim. Vefa ile uğurlanır yollar medenice ayrılır. Terim tazminatta almaz, protesto ile tarihinin en büyük teknik direktörünü gönderir mi bu Arma. Berbat takım, berbat sistem ve berbat transferler hepsine katılıyorum orası ayrı.

Herhalde Terim kumeye dusururse Galatasaray’a zarar verdigini dusunecek.

Allah çarpsın messi gelse bu takımı kurtaramaz şu an, Terimden acil kurtulmamız lazım ligin net en kötü teknik direktörü.

Arda ve Oğulcan'ı forvete koydu. Halil'i ve Cicaldau'yu çıkardı. Ya şu Arda ve Oğulcan'ı oyuna alacağına kimseyi alma daha iyi.
GALATASARAY'I DÜŞÜRDÜĞÜN HALE BAK HOCA! GENÇLİK DİYE UYUTTUN HERKESİ.

Marcao - Nelsson - Boey - Mortuan - Kerem - MM hariç geri kalanının bence bizim beklentimiz olan Galatasaray'da işi yok... (Muslera'yı yazmadım sakat diye - o da güzel bir sezonla futbola veda eder gibime geliyor)

Geri
Üst Alt