Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav zaten böyle bir takım değil bu takım. 20 metrede paslaşıyorlar rakip basiyor zaten. Uzun pas atacaksın rakip defansı dagitacaksin.Kalıbımı basarım terim gitsin adam gibi dinamik biri gelsin bu oyuncu grubu çok başka olur. Takım pas oyunu oynamak istemiyor. Oynayamayacaklarını kendileride biliyor ama terimin dünyadan haberi yok
Biz 5 topla çıkınca golü bulduk şimdiye kadar. Ama terimin gözü kör olmuş. Sövüyorum sabahtan beri yazıklar olsunYav zaten böyle bir takım değil bu takım. 20 metrede paslaşıyorlar rakip basiyor zaten. Uzun pas atacaksın rakip defansı dagitacaksin.
FUTBOLUN KATİLİ FATIH TERIM
Diyenlere tek argüman şu. O bizim aldığımız şampiyonluğun yarısını aldı. Uefa yı aldı vs vs çoluk çocuk muhabbetiBizim defolarimizi Avrupa maçları kapattı ama ligde malesef içimizden geçiyorlar ve kral çıplak diyen yokk malesef
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu takım avrupada gruptan yenilgisiz 1.çıktı ama o günden beri düşüşte motivasyon bitmiş. Hoca takımı ne hazırlayabiliyor ne oynatabiliyor. Kadro kötü olabilir ama bu kadar mı kötü.futbolcular aşırı kalitesiz.
fatih terim gitse bile düzelmez kadro çok kötü kabul edelim.
küme düşme mücadelesi vereceğiz. düşmeden bitirsek kafi bu sene ligi.
Al işte bitmiyorHer ne olursa olsun karşında Giresun var sen Galatasaray topçusu isen çıkacaksın kazanacaksın eksiğiz demeyeceksin sorumluluk alacaksın oyuncular sorumluluktan kaçıyor hoca taktik anlamda daha fazla ne yapabilirdi ki futbolcu grubunun laubaliligi bu hocanin bugün tek eleştirilebilecek hamlesi ardayı oyuna almasıydi anlamsız geldi ama onuda muhtemelen mental olarak takımı ateslesin diye aldı her takımda böyle oyuncu şarttır.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar izleyenleri gerizekalı falan mı sanıyorlar. 5 yaşındaki çocuk inanmaGstv izliyorum çok iyi oynamisiz fatih terim çok güzel taktik yapmış büyük kaptan arda turan oyuna girdikten sonra takım coşmuş tek eksik sanssizmisiz rakip kaleci de panter kesilmiş falan filan sizin yapacaginiz yayına ben sıçayım
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi