⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Terim bu camianin dinamiklerini en iyi bilen kişidir başkandan bile ..zor durumlar olduğu zaman bizi ordan çekip çıkartacak yegane kişi yine kendisidir bu kaos durumlarından herkes çökerken o güçlenerek çıkar bilsemki yeni bir hocayla uçacağız tamam degiselim ama biliyorum ki her sey daha kötü olucak keşke terim gitmeseydi diyeceğiz daha öncede böyle.oldu..en azından Avrupa maçlarında kadar sabır çekelim sonra mutlu olacağımizı düşünüyorum..oyuncu grubunada bir ayar vermeli hoca karsinda Giresun varsa amasiz fakatsiz kazanacaksin.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga ne diyon sen yahu, daha bundan kötüsü ne olabilir neyin ayarını vercek, hocana kim ayar vercek.

Terim bu camianin dinamiklerini en iyi bilen kişidir başkandan bile ..zor durumlar olduğu zaman bizi ordan çekip çıkartacak yegane kişi yine kendisidir bu kaos durumlarından herkes çökerken o güçlenerek çıkar bilsemki yeni bir hocayla uçacağız tamam degiselim ama biliyorum ki her sey daha kötü olucak keşke terim gitmeseydi diyeceğiz daha öncede böyle.oldu..en azından Avrupa maçlarında kadar sabır çekelim sonra mutlu olacağımizı düşünüyorum..oyuncu grubunada bir ayar vermeli hoca karsinda Giresun varsa amasiz fakatsiz kazanacaksin.

Camianın dinamiği mi kaldı çiftlik haline dönmüş boş yapılacak zaman değil TERİM İSTİFA bunu diyeceksiniz bu kadar basit .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer, Babel, Berkan, Halil seviciler alkışa devam

Ben oyuncularimiz konusunda izlenimimi buraya ekliyorum. Hoca gitsin eyvallah ama bu isimlerle cikabilecegin seviye de bir yere kadar onu belirtelim.

- Omer
- Ismail
- Babel
- Arda
- Ogulcan
- BAY
- Feghouli
- Halil
- Luyindama
- Yedlin

Bunlar direkt gitmesi gerekenler.

F/P orani dusuk olan ve birazda yanlis kullanilan oyuncular:

- Berkan
- Morutsan
- Cica
- Halil (iki yerde yazdim kendisi bu iki grup arasinda gidip geliyor)
- MO
- Muslera

Idare edenler:

- Aytac
- Taylan
- Nelsson
- PVA
- Boey (sakatlik)
- Diagne
- MO (bu da iki grupta birseyler var ama..)

Iyi olanlar:

- Kerem
- Marcao

Unuttuklarim olmus olabilir. Benim icin durum bu. Bir iki oyuncu haric, hicbiri Galatasaray seviyesinde degil (ilk 18 olarak).

Kalitesiz oyuncular (iyi ayak, bitiricilik, devamlilik, fiyat/performans vs.. )

- Omer
- Yedlin
- Berkan
- Cica
- Ismail
- Aytac
- Taylan
- BAY
- Ogulcan

Kalitesiz dedigim de kiyasimiz Galatasaray'in seviyesidir.

Durum budur. Bugun bu ustteki isimlerin cogu sure aldi. Aslinda Diagne'de girer bu listeye yer yer ama vazgectim. MO (biraz o da) haricinde eldeki forvetlerin tamami kotu. Bu seviyede degiller.

Bu isimleri aldiran ve/veya alinmasina "onay" veren herkes sucludur.

Bu forumda da vasat ovuculuk yer edinmeye baslamis. Ben buraya ilk uye oldugum zamanlarda her detayi inceler konusurduk ve kolay kolay begenilmezdi oyuncular. Bu da ozelestirim olsun hepimize.
Hoca kurdu bu takımı sonuçta sorumluluk onda.

Bize disiplinli alman hoca lazim. Bu öküzlerin kacta yatip kacta kalkacaklarina, ne yiyip ne iceceklerine gittigi mekanlara bile karisacak adam lazim. Taktik bilen alman hoca hemen simdi.

reçeteyi yazıyorum.

- oğulcan çağlayan fesih.
- barış alper fesih.
- aytaç fesih.
- ismail fesih.
- ömer bayram fesih.
- babel, diagne, feghouli, luyindama fesih.
- muslera veda.
- taylan, cicaldau satış.

** yönetimdeki en ufak birim bir daha asla görev almamak üzere istifa edecek.

** fatih terim mesleki kariyerine son verecek ya da gs ile ilişiği tamamen kesilecek.

** floryada görevli en alt birim (masör vs.) dahil kovulacak.

++ cebinde para olan, enternasyonel bağlantıları güçlü, ticari ve maddi kaygı gütmeyen GS LİSESİ MEZUNU bir başkan göreve gelecek.

++ en az 2 tane üst düzey HÜCUM ve 3 tane ORTASAHA OYUNCUSU alınacak.

😆🤮

Acaba lidere yetisir miyiz, ilk dörde girer miyiz, kupayi alir mıyız derken derken bu durumdaysak Ocak ayında. Artık vakti gelmiştir hocam.

Dikkatinizi çekmiştir belki, Morutan her şutundan, ortasından veya uzun topundan sonra kenara dönüp bakıyordu. Hoca bir şey diyecek mi, bir hareket yapacak mı, oyundan alacak mı, yine kesecek mi? diye düşünüyor adam.
İşte o yüzden diyorumya futbolculara kabahat bulmayın, mal etti mahfetti hepsini.

Dikkatinizi çekmiştir belki, Morutan her şutundan, ortasından veya uzun topundan sonra kenara dönüp bakıyordu. Hoca bir şey diyecek mi, bir hareket yapacak mı, oyundan alacak mı, yine kesecek mi? diye düşünüyor adam.
çünkü hiç motive etmiyor hoca, anca killer gibi bakış atar veya bağırıp çağırıp el hareket eder

90 dk. Sahada babel. Inanilir gibi degil. Geldiginden beri ne yapti 90 dakikada ne yapsin? Yoksa hocayidami bitcoinda kazandiriyor?

Su Baris Alper Yilmazi izleyip begenip 1.5 milyon euro Cicaldau yu izleyip 6 milyon verdiren Nelsona 7 milyon euro verdiren hoca futbolun F sinden anlamiyordur net

Geri
Üst Alt