- 17 Ağustos 2009
- 44.160
- 33.269
- 3.448
Şu eli beli ayrı oynayan Alpaslan, Luyindama, Ömer Bayram gibi topçuları takımda rotasyon diye tutmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan bir halt oynamiyor
Galatasaray'lıyım tabiki, Terimsporlu filan olduğumu nerden çıkarttın hocam. Gördüğümüzü söylüyoruz sadece.Ya baba 70 gündür gol atamıyor bu takım deplasmanda ne kastın gözünü seveyim ya Galatasaraylısın sen Galatasaraylı. Terimsporlu değil.
Bolluk çokta kalite eksikliği de çok rengo. Bu 3'üne güvenip bir tane adam gibi santrafor almazsak vururuz başımızı taşlara ilk yarıdaki gibi.Artık forvet kusucaz biraz beklemek faydalı olacaktır forvet aldıkça elimizde patlıyor Mustafa Halil dönünce Cagne ile idare etsin
Ama ortasaha olmazsa olmaz
Verdigimiz pozisyonlar icin yorumun ciddi yorum istiyorum ?Terim olmayınca adam gibi hücum seti yapan bir takım izledik şimdi iki sıfır gerideydik terimden kurtulduk çok şükür
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unuttu hakem galiba, vallahi nefes alamadım verecek diye...Penaltı pozisyonunda Alparslan’a 2. sarıyı gösterecek diye bir taraflarım attı.
Verdigimiz pozisyonlar icin yorumun ciddi yorum istiyorum ?
Yav onu bomboş topu sürüp gideceğine karşı kaleye ğ.tunu donuyor delirtti beni bu TaylanAcil Taylan>>>Bartuğ değişikliği şart.
Ftye yazarVerdigimiz pozisyonlar icin yorumun ciddi yorum istiyorum ?
Tamam yaşını da öğrenmiş olduk.
Üstat defansif anlamda sıkıntılarımız olduğu ortada. Ancak bu adam 3 günlük idman ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Biraz şans tanıyalım kendisine destek çıkalım...Galatasaray'lıyım tabiki, Terimsporlu filan olduğumu nerden çıkarttın hocam. Gördüğümüzü söylüyoruz sadece.