⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Biz 1500 tane de gol kaçırsak onlar adam gibi maç yönetecek. Lig i kurgulamayacak. Herkes akılı olacak namusuyla işini yapmayan defolup gitsin.
Yav o iş öyle değil işte adam gitti senin pozisyona saniyesinde penaltı verdi mi? O pozisyonda vardan marcao faul yapmışsa kadar çıkardı isteseler ki babelin sırtına çarpan topa el vermiş adamlar.
Şu maçta da hakem diye ağlamamak lazım ya. Penaltıyı atsak maç çoktan bitmişti. Biraz da kendimizde hata bulmaya kalksak artık.
Bak kerem örneği yoktan var etti çocuk golü. Demek ki neymiş, antrenman yapmak gerekiyormuş.
Çalışan her zaman karşılığını alır. Bu hakemler bu sene başlmadılar bu işe belki 20 senedir aynı bok. Fırsat vermeyeceksin bulduğunu atacaksın..

Hakemler, federasyon bize karşı.
Eee ne yapalım düzen değişene kadar oturalım çakışmayalım uğraşmayalım çünkü hakemler bize karşı.

arkadaşlar torrent hocamı pp yapacağım. hocamın klas ve karizma çıktığı bir fotoyu atar mısınız

Berkan ilk defa faydalı bir pas yaptı ilk golden önce, yana geriye oynamadığın zaman oluyormuş demek ki .
Cica’da biraz kaçak dövüşmese faydalı olucak gibi, 60 gibi Morutan-Cica değişikliği bekliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

torrent, cica ve berkan'i yanina cagirmis bir seyler gösteriyor. dogru adamlari cagirmis yanina

Acil Taylan>>>Bartuğ değişikliği şart.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkan serbest oynuyor Taylan daha geride kontrollü - Bartuğ serbeest oynayan olmalı ama Berkan şu an Taylan gibi nispeten çakılı durabilir mi bilemedim..

Ama kesin izlemek isterim Bartuğ'u oyunda. Emre'de yorulunca adamlar açılacağı için tempo için morutan olabilir.

Halil hiç yok ama forvet yok :D

Cica merkezli oyun oynamayı düşünmeli ve ısrarla oynamalıyız.ya bu çocuğu senn 10 no oyuncumuzsun deyip güven kazandıracaksın ya da 8 no oynatacaksın.cicanın etkili olduğu oyun şekli en ilerde basmak takım halinde.adam tek başına basıyor sürekli hareket halinde ve oyun merkezi o değil,bu çocuk o yüzden ortada görünmüyor.alınan toplar sürekli bekler üzerinden ya da kanata atılarak oynanıyor ,merkezden az gidiliyor onda da genelde direkt halil hedef oyuncu oluyor.
Adam penaltıcımızdır penaltıyı bile kullandırmıyorlar,çocuk yabancılık hissediyor gibi son maçlarda

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligde son 3 deplasman maçında gol atamayan Galatasaray, Hatayspor karşısında ilk yarıda 2 gol bulurken, aynı zamanda bu sezon deplasmanda ilk yarılarda en fazla gol beklentisi oranı yakaladığı maçı oynadı. (2.09)
0,80 penaltıdan geliyor sanırım. 1,29'a bakmak lazım. O bile en fazla olabilir. Hücumda iyiydik, savunma bayağı sıkıntıydı.

İlk golün aynısından yine atabiliriz
Önemli olan ortasahadan tek pasla çıkabilmek
Orada PVA’ya pası veren kimse kutluyorum
Pva’nın en arkaya kesmesi de çok iyiydi, emrenin oraya koşu yapıp tamamlaması da

60a kadar 3 atarsak iyi olur yoksa bu hakem bir şeyler uydurur

Aytaç girmeli bence Taylan yerine. 6 numara orijinli biri lazım şu anda takıma. Taylan'ı da göndermeliyiz kesinlikle. Ya Okay'ı alalım ya da Bartuğ falan oynasın. Yeter artık 6 numarasızlıktan öleceğim. Bu arada yerli kuralından dolayı yerli yazdım hep. Yoksa al Brezilyalı bir 6 no keyfine bak ama işte yerli yabancı saçmalığı yüzünden halimiz duman.

emre'nin golünü göremedim ama oyununu yine pek beğenmedim

bize bir orta saha, bir sağ kanat, bir de kaleci lazım

Şu Halil i hiç beğenmiyorum

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt