Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.905
- 4.575
- 698
Maclarimizi izlediyse Taylan’la maca cikmaz. Izleyip Taylan’la cikiyosa yeni sezona baska bi teknik kadroyla baslariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan Torrent'in oyununa kesinlikle uymuyor, çıkarsa hata olurMaclarimizi izlediyse Taylan’la maca cikmaz. Izleyip Taylan’la cikiyosa yeni sezona baska bi teknik kadroyla baslariz.
berkandan daha çok uyduğu kesin taylanınTaylan Torrent'in oyununa kesinlikle uymuyor, çıkarsa hata olur
Hadi Hatay neyse yarın bir gün Avrupa'da oynayacağız
Torrent’in oyununa crack mı gerekiyor Taylan içinTaylan Torrent'in oyununa kesinlikle uymuyor, çıkarsa hata olur
Hadi Hatay neyse yarın bir gün Avrupa'da oynayacağız
Kadroyu çok merak ediyorum ama eldekiler belli. Aşağı yukarı önceki kadrolara benzeyecektir. Terim Berkan ı her maç ilk 11 başlatıp sonuna kadar oynatıyordu. Torpilli gibiydi. Dominic bakalım koyacak mı onu.
Şimdi gördüm. Demekki iyi futbolcu.Ilk 11 cikti ve oynuyor
kazanrısak terim'in takımıTakıma ve yeni teknik ekibe başarılar diliyorum.
Şu maçın sonucuna göre yeni teknik ekibi göklere çıkarak veya gömecek bir kitle pusuda bekliyor.
Sırf bu nedenle maç sonu foruma girmeyeceğim.
Şu kadarını diyebilirim 15 sene sonra ilk kez bere taktım içlik giydim hava buz gibi 6 derece@Tahir Mahir Koç maçla alakali anektod varsa senden dinleyelim. Şehrin havasini bize aktarsana
O da bizim maça mı denk geldi yavŞu kadarını diyebilirim 15 sene sonra ilk kez bere taktım içlik giydim hava buz gibi 6 derece
Ne bileyim ızdırap resmenO da bizim maça mı denk geldi yav