⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Maclarimizi izlediyse Taylan’la maca cikmaz. Izleyip Taylan’la cikiyosa yeni sezona baska bi teknik kadroyla baslariz.

Kadroyu çok merak ediyorum ama eldekiler belli. Aşağı yukarı önceki kadrolara benzeyecektir. Terim Berkan ı her maç ilk 11 başlatıp sonuna kadar oynatıyordu. Torpilli gibiydi. Dominic bakalım koyacak mı onu.

Takıma ve yeni teknik ekibe başarılar diliyorum.
Şu maçın sonucuna göre yeni teknik ekibi göklere çıkarak veya gömecek bir kitle pusuda bekliyor.
Sırf bu nedenle maç sonu foruma girmeyeceğim.

Önemli olan oyuncular değil şu anda takımın vereceği reaksiyon önemli.
Misal haftalardır burada dediğimiz beklerin kenarlarda boş boş durup sadece pas için opsiyon olup top kaptırması olacak mı?
Defans çevresinde saçma salak paslar yapacak mıyız. Ben bu adamın hocalığındaki takımlarda garanti pas harici atıldığını görmedim bizde de o olacak mı.
Zorlanınca görmeden mi pas atacaklar yoksa ileri mi şişirecekler yoksa taca mı bırakacaklar.
Kontra futbol bilincinde olacak mıyız? Keza bu sezon attığımız gollerin hemen hemen hepsi kontra. Takım buna göre kurulmuş, bu kadroyla yine yürüyerek mi rakip sahaya gideceğiz yoksa hızlı oyuncularla hızlı bir şekilde kontra atak ile mi.
Yenmişiz yenilmişiz şu maçta bir önemi yok maalesef.
Önemli olan oyun bilinci

TS deplasmaninin ilk yarisina benzer bir oyun bekliyorum

Bizden önce 2 dep kazanmış
Bahşs baronları nediyor bu işe?

Geri
Üst Alt