Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nihatı değil nihatı oraya atayanlarda art niyet varCiddi anlamda soyluyorum bu kus Nihat'in amaci bizi kume dusurmek. Zamaninda Sn. Ünal Aysal Baskanimiz sikeci fb'yi dusurmek icin gerekli adimlari attigi icin buyuk ofke ve nefret besliyor gs'ye karsi. Zaten "gs'yi asla affetmeyecegim" aciklamasi hala akillarda.
Ya hocaya ne sallıyorsun. Fatih terimin bıraktığı enkazi 1 maçta değiştirecek falan mi sandınız? Sallayacak yer ariyorsaniz o sevdiğiniz hocaya sallayın.
terim hesap versin önce bu yetenek fukaralarını nasıl doldurdu takıma?Terimci ağlaklar hemen ortaya çıktı
Terim olsa bugün 4-0 yenilmişyik diyebilirm, 2 gol atmak başarı olduAlın görün işte terimin bıraktığı mirası
Batırmadan gitmez dedik di mi aylarca
Adım adım batışı izledik
Hala daha gerizekalılar sürüsü terim de terim
Düşmeyelim yeter
hay terimcisine de antisine deTerimci ağlaklar hemen ortaya çıktı
En son bu ligde kümeye dediklerimden sonra ambargo koymuştuk onun bunjn doğurduklarıcimbom kümeye diyorlar
Ya hocaya ne sallıyorsun. Fatih terimin bıraktığı enkazi 1 maçta değiştirecek falan mi sandınız? Sallayacak yer ariyorsaniz o sevdiğiniz hocaya sallayın.