⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Bu kadar malliga rağmen İsmail ile başlamaz herhalde ya.. Herkes diyor ki antrenmanda başka oynuyormuş bu İsmail. Ulan ne kadar fark olabilir mac ile antrenman arasi. Bu adamın kalecilikle yakından uzaktan alakası yok. Herhangi bir oyuncu geçse kaleye İsmail kadar kalecilik yapar.

GSCimbom Mobile App

Bu kadar malliga rağmen İsmail ile başlamaz herhalde ya.. Herkes diyor ki antrenmanda başka oynuyormuş bu İsmail. Ulan ne kadar fark olabilir mac ile antrenman arasi. Bu adamın kalecilikle yakından uzaktan alakası yok. Herhangi bir oyuncu geçse kaleye İsmail kadar kalecilik yapar.

GSCimbom Mobile App
ismaili israil diye okudum @Emre Ersoy

GSCimbom Mobile App

Kalecilikle değil futbolculukla alakası yok bu adamın. Eraylar İşcan'lar, İsmail Çipe'ler. Biz mi fazla abartıyoruz acaba takımlarımızı. Zamanında da prim sevdalısı topçularla dolu olan milli takımımızı yarısı fırıncı, berber, tesisatçı falan olan Malta mıydı lihteştayn mıydı elemişti galiba.:puhaha:

olmamız gereken yerde olacağız
ama maça giremeyeceğiz

Ben olsam bu maç sakat değilse kalede luyindamayi denerdim en azından cüssesiyle kaleyi kaplar karşı karşıyalarda forvetlere korku salar

GSCimbom Mobile App

Malum takimin bitiriciligi cok zayif. Yazik antrenmanlarda teknik kadro bunu Ismailin başarısı olarak mi algilamis hep? Tabi gerçek bir rakip gelince eli ayagi biraz düzgün, olanlar oluyor

İsmail Çipeye rağmen rahat kazanacağımız bir maç olacak
Kasımpaşa son maçlarını kazansada iyi futbol oynamıyor 10 kişi giresuna bile dünya kadar pozisyon verdiler
Üstüne üstlük berkan ve taylan denen iki kazmada oynamayacak sezonun en rahat galibiyetlerinden birini alır geçeriz.
ilk defa aytaç cicaldau morutanı bir arada göreceğiz.

Kalecilikle değil futbolculukla alakası yok bu adamın. Eraylar İşcan'lar, İsmail Çipe'ler. Biz mi fazla abartıyoruz acaba takımlarımızı. Zamanında da prim sevdalısı topçularla dolu olan milli takımımızı yarısı fırıncı, berber, tesisatçı falan olan Malta mıydı lihteştayn mıydı elemişti galiba.:puhaha:
bence net abartıyoruz. kulüpler çok büyük ama yönetim rezalet. ismail gibi oyuncuları kalecisiz kalacağımı bilsem kulüpte tutmam. marka değerini yerle bir eden isim bunlar.

FATİH

BOEY - NELSSON - MARCAO - PVA

BARTUĞ - CICALDAU

EMRE K. - MORUTAN - KEREM

HALİL​

Geri
Üst Alt