- 18 Mayıs 2011
- 53.301
- 57.239
- 4.613
Emre Kilin mos oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
itouch girdi os tamamen çöktü knk, bu herif yedeğe bile alınmamalıaytaç çikaldo atalay olur şayet geçen maçı ref. alırsak
itouch girdi os tamamen çöktü knk, bu herif yedeğe bile alınmamalı
Berkan kart cezalısı.bence bu maçı alacağız - iyi oyun olmasa bile .
Bartuğ oynatılmak istenirse maç öncesi talep ettiği maaş artışı mıdır nedir hallolması lazım yoksa istekli oynamaz (normal). O veya Atalay şans bulacaktır oyuncu değişikliği olarak bana göre.
3 lü defansa dönmek duruma göre tecrübe etmedğimiz bir durum. Bizim defansta buna adapte olabilir mi hemen bilinmez. Hatay maçında goller olarak bize döndü o iş. Hele hele alparslan handikapıda varsa.
Aytaç'ı DMC olarak anlarım (hatta alparslanı bile DMC olarak anlarım ) . Onlar olmazsa Berkan 6 oynayacaksa ya da assunciao - Bartuğ / Atalay / MOrutandan biri cica ve emre kılınçla beraber OS olacaktır.
Tek soru Kerem serbest olarak Forvet gibi mi oynayacak yoksa solda brakılıp Halil gene en uçta "hep geriden gelen" bir forvet gibi mi olacak orası muamma.
----------------------Fatih(inş)---------------------
Boey ----- Nelsson ------Marcao --- Pva/Ömer
---Aytaç/Alparslan--Berkan/Assuncaio------
Morutan/Emre----Cica/Bartuğ--------Kerem
--------------------Halil------------------------
gibi bakıyorum oyuncu değişiklikleri dahil eger 4 - 2- 3 -1 denenmeye devam edilecekse. (defans önü ikili oradaki 4 isimden ikisi olur diye düşünüyorum)
PvA ömer rotasyonu beklemiyorum açıkçası,Dome PvA'ya epey güveniyor belli - defansif zaafı olsada bir bek olarak.
İlk maçta paşanın sağ tarafı iyi akıyordu, unuttum orda oynayan genç adamı - o nedenle sol kanat ve defansif orta saha önemli
Gözümden kaçan detay olmuş ... o zaman ya Alparslan / Aytaç gibi deli olacağımız bir durum izleyeceğiz...ya da bir ümit Assuncao - Bartuğ izleriz.Berkan kart cezalısı.
Ben de Assuncao - Bartuğ ikilisini izlemek istiyorum.Gözümden kaçan detay olmuş ... o zaman ya Alparslan / Aytaç gibi deli olacağımız bir durum izleyeceğiz...ya da bir ümit Assuncao - Bartuğ izleriz.
ikinci ikili tercihim.
Umarim öyle olur. Berkan-Taylan ikilisinden daha kötü olmasi imkansiz.Ben de Assuncao - Bartuğ ikilisini izlemek istiyorum.
Zaten küme düşmemeye oynuyoruz. En azından izleyelim bu ikiliyi. Özellikle Bartuğ'u.
Alpaslan önliberoda denenebilir, sertliği olan bir oyuncu Aytaç yumuşak oyuncu herkes defansif sanıyor ama değil, oyuna girip defansı üçleyince üç gol yedikbence bu maçı alacağız - iyi oyun olmasa bile .
Bartuğ oynatılmak istenirse maç öncesi talep ettiği maaş artışı mıdır nedir hallolması lazım yoksa istekli oynamaz (normal). O veya Atalay şans bulacaktır oyuncu değişikliği olarak bana göre.
3 lü defansa dönmek duruma göre tecrübe etmedğimiz bir durum. Bizim defansta buna adapte olabilir mi hemen bilinmez. Hatay maçında goller olarak bize döndü o iş. Hele hele alparslan handikapıda varsa.
Aytaç'ı DMC olarak anlarım (hatta alparslanı bile DMC olarak anlarım ) . Onlar olmazsa Berkan 6 oynayacaksa ya da assunciao - Bartuğ / Atalay / MOrutandan biri cica ve emre kılınçla beraber OS olacaktır.
Tek soru Kerem serbest olarak Forvet gibi mi oynayacak yoksa solda brakılıp Halil gene en uçta "hep geriden gelen" bir forvet gibi mi olacak orası muamma.
----------------------Fatih(inş)---------------------
Boey ----- Nelsson ------Marcao --- Pva/Ömer
---Aytaç/Alparslan--Berkan/Assuncaio------
Morutan/Emre----Cica/Bartuğ--------Kerem
--------------------Halil------------------------
gibi bakıyorum oyuncu değişiklikleri dahil eger 4 - 2- 3 -1 denenmeye devam edilecekse. (defans önü ikili oradaki 4 isimden ikisi olur diye düşünüyorum)
PvA ömer rotasyonu beklemiyorum açıkçası,Dome PvA'ya epey güveniyor belli - defansif zaafı olsada bir bek olarak.
İlk maçta paşanın sağ tarafı iyi akıyordu, unuttum orda oynayan genç adamı - o nedenle sol kanat ve defansif orta saha önemli
Alpaslan önliberoda denenebilir, sertliği olan bir oyuncu Aytaç yumuşak oyuncu herkes defansif sanıyor ama değil, oyuna girip defansı üçleyince üç gol yedik. Yeni hoca bunu anlamamışsa iş kötü.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi