⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 22. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki çalışma ısınma hareketleri ile başladı. Pas ve top kapma çalışmasının ardından topla çıkış, oyun kurma ve hücum aksiyonlarının gerçekleştirildiği çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

Milli takım kamplarındaki Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed antrenmanda yer almadı. Ryan Babel, özel program dahilinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

1642592754937.webp

bizi bu hale getiren imparatora teşekkür ederim. ne güzel küme düşme heyecanı yaşıyoruz. 3 yıllık proje buydu heralde

asunço oynar mı acaba asunço - çikaldo - atalay olsa yine 5 gol atmamız gerekir yenmek için çünkü 4 banko yeriz yine 😵‍💫

bence bu maçı alacağız - iyi oyun olmasa bile .

Bartuğ oynatılmak istenirse maç öncesi talep ettiği maaş artışı mıdır nedir hallolması lazım yoksa istekli oynamaz (normal). O veya Atalay şans bulacaktır oyuncu değişikliği olarak bana göre.

3 lü defansa dönmek duruma göre tecrübe etmedğimiz bir durum. Bizim defansta buna adapte olabilir mi hemen bilinmez. Hatay maçında goller olarak bize döndü o iş. Hele hele alparslan handikapıda varsa.

Aytaç'ı DMC olarak anlarım (hatta alparslanı bile DMC olarak anlarım ) . Onlar olmazsa Berkan 6 oynayacaksa ya da assunciao - Bartuğ / Atalay / MOrutandan biri cica ve emre kılınçla beraber OS olacaktır.

Tek soru Kerem serbest olarak Forvet gibi mi oynayacak yoksa solda brakılıp Halil gene en uçta "hep geriden gelen" bir forvet gibi mi olacak orası muamma.

----------------------Fatih(inş)---------------------
Boey ----- Nelsson ------Marcao --- Pva/Ömer
---Aytaç/Alparslan--Berkan/Assuncaio------
Morutan/Emre----Cica/Bartuğ--------Kerem
--------------------Halil------------------------

gibi bakıyorum oyuncu değişiklikleri dahil eger 4 - 2- 3 -1 denenmeye devam edilecekse. (defans önü ikili oradaki 4 isimden ikisi olur diye düşünüyorum)

PvA ömer rotasyonu beklemiyorum açıkçası,Dome PvA'ya epey güveniyor belli - defansif zaafı olsada bir bek olarak.

İlk maçta paşanın sağ tarafı iyi akıyordu, unuttum orda oynayan genç adamı - o nedenle sol kanat ve defansif orta saha önemli

Bartuğ oynatılmak istenirse maç öncesi talep ettiği maaş artışı mıdır nedir hallolması lazım yoksa istekli oynamaz (normal). O veya Atalay şans bulacaktır oyuncu değişikliği olarak bana göre.

3 lü defansa dönmek duruma göre tecrübe etmedğimiz bir durum. Bizim defansta buna adapte olabilir mi hemen bilinmez. Hatay maçında goller olarak bize döndü o iş. Hele hele alparslan handikapıda varsa.

Aytaç'ı DMC olarak anlarım (hatta alparslanı bile DMC olarak anlarım ) . Onlar olmazsa Berkan 6 oynayacaksa ya da assunciao - Bartuğ / Atalay / MOrutandan biri cica ve emre kılınçla beraber OS olacaktır.

Tek soru Kerem serbest olarak Forvet gibi mi oynayacak yoksa solda brakılıp Halil gene en uçta "hep geriden gelen" bir forvet gibi mi olacak orası muamma.

gibi bakıyorum oyuncu değişiklikleri dahil eger 4 - 2- 3 -1 denenmeye devam edilecekse. (defans önü ikili oradaki 4 isimden ikisi olur diye düşünüyorum)

PvA ömer rotasyonu beklemiyorum açıkçası,Dome PvA'ya epey güveniyor belli - defansif zaafı olsada bir bek olarak.

İlk maçta paşanın sağ tarafı iyi akıyordu, unuttum orda oynayan genç adamı - o nedenle sol kanat ve defansif orta saha önemli
Berkan kart cezalısı.

Atalayı nie yazmıonuz geçen maç oynadı herif

Yarın maç mı varmış hay anasını satayım hafta sonuna kadar kanser olmadan kafa dinleriz diyordum.

Yarın sabah gideyim de kendimi sahillere vurayım iyice detoks alayım yoksa geçmez o gece

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenemezsek sonrası tufan. Ts ve Alanya deplasmanlarıda 0 puanla geçilir. Daha avrupa maçlarının öncesi sonrası var. Uçurum aşağı gideriz.

Gözümden kaçan detay olmuş ... o zaman ya Alparslan / Aytaç gibi deli olacağımız bir durum izleyeceğiz...ya da bir ümit Assuncao - Bartuğ izleriz.

ikinci ikili tercihim.
Ben de Assuncao - Bartuğ ikilisini izlemek istiyorum.

Zaten küme düşmemeye oynuyoruz. En azından izleyelim bu ikiliyi. Özellikle Bartuğ'u.

Alpaslan önliberoda denenebilir, sertliği olan bir oyuncu Aytaç yumuşak oyuncu herkes defansif sanıyor ama değil, oyuna girip defansı üçleyince üç gol yedik :). Yeni hoca bunu anlamamışsa iş kötü.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alpaslan önliberoda denenebilir, sertliği olan bir oyuncu Aytaç yumuşak oyuncu herkes defansif sanıyor ama değil, oyuna girip defansı üçleyince üç gol yedik :). Yeni hoca bunu anlamamışsa iş kötü.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum ama ikiside bizim takımın oyuncusu normal şartlarda olamaz, yanından bile geçemez aslında. Gerçi baktığında tek tük oynadılar bile diyemiyorsun - adamlar belki 3 -4 maça çıktılar emin değilim gerçide. Yan gel yat durumuda olmuş olabilir orada.

Fatih
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Bartuğ Cicaldau
Emre Morutan Kerem
Oğulcan

Halil-Arda-Barış-Atalay-Aytaç-Ömer-Yedlin-Alpaslan

Emre Tiger Asporda beklenti kadrosu verdi

--------Çipeng--------
boey - nels - marcao - pva
----aytaç - cica----
-----Morutan----
emre -- ------Kerem