⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

ikinci yarıya aynı takım çıkarsa hocayı hemen yollayın

alpaslan nelson marcao
yedlin çikaldo ömer pva
morutan halil kerem

bu daha dengeli olur
inş yeneriz ama pek umudum yok

Türkiye ligindeki her takım ciddi ciddi bize karşı favori. Gol atmamız mucizelere bağlı.

eleştirilerimizi maç sonuna saklayalım
hedef 3 puan
alamazsak yangın yeri

10 haftadır kötü gidişe sesi çıkmayan Terim yalaklarının yeni teknik direktörün ilk iç saha maçında takım öndeyken bile yuhaladığı, homurdandığı maç. Takım küme düşse mutlu olur bu yavşaklar
yeni hoca geldikten sonra küme düsmeyi dillendirip duruyor herkes terim varken düsmüyordu sanırım takım

Kapattım 2. yarıyı izlemeyeceğim leş gibi bir futbol hayatımdan değerli 45 dakikamı çaldı açtım Netflix'ten Vikings dizisini izliyorum 2 bölüm izler mutlu huzurlu bir şekilde yatarım bu verem futbolu izlemekten bin kat iyidir, zayıf da olsa bir ihtimal iyi futbol oynamaya başlarsalar gelecek sezon belki tekrar takip ederim tabii PTT 1. Lige düşmezsek eğer

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niyet ettim Allah rızası için Galatasaray'ın cenaze namazını kılmaya.

Alparslanı ön liberoya, donku tutmayı bırakıp ileri doğru dana gibi koşan ömer bayramı ve kaleye ne gelse içeri alan ismail çileyi ilk 12 e koyan herif değil bize pilot kulübümüz niğde spora bile teknik adam.olamaz

Yemeden 2yi atmaliyiz yoksa mac döner dicektim yedik. Gecmis olsun. Bu maci kazanamayiz

Geri
Üst Alt