⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

penaltı verme
ofsaytı gol ver

sonra mağlup
Bırakalım bunu artık. Sahada ne futbol var, ne futbolcu, ne teknik direktör.
Bu maçta Fernando’lu, Gomis’li 11 olsa, 5-6 tane gol atardı. Hakemide pakketleyip yollardık. Bende bıktım hakem hatalarından, ama oyunumuzdan daha fazla bıktım, futbolculardan. Bayramın kaptan olan takımdan bi skm olmaz.

Hak ettikleri tek şey küfür!
Hiçbirini GS formasına yakıştırmıyorum.
Hepsinin açıkçası yaylanmasını diliyorum.
Asla bizim seviyemizde topçu değiller.
Biri bile ya gönülden yırtıcı kaplan kesilip hadi takım biz ne yapıyoruz diye gazlamıyor bile. Aidiyet duyguları sıfır! Maçlar geri dönmüyorsa işte bir sebep de bu. Şimdi gene milyonları cebe indirip fosur fosur uyurlar. Biz de böyle delirdiğimizle kalırız.

Açıkçası bu futbol ve inançsızlıkla futbolsever olarak baksam düşmeyi hak ettiğimizi söylerdim! Galatasaraylı olaraksa içim acıyor. Biz bunu hak etmedik. Kimin payı varsa bu hale gelmemizde A'sından Z'sine uyku haram olsun! Delirttiniz bizi be. Yazık yazık. Çok yazık!

Hakemler ard arda mac sonucuna etki etmeye basladi.penaltiyi vermedi uyari bile gelmedi.bu böyle gitmez

asıl protestonun pazar günü olacağını düşünüyorum gerçi kar yağacak ertelenebilir diyorlar ama

Eldeki malzeme belli.torrent oyunculari tanimiyor,biseyler deniyor yanlis olsa da,hatali olsa da.7-8 eksik var,ortasaha yok.aytac gecen mac sicti,digerleri de bartug ve atalay.kimi oynatacaksin bu durumda? Emre kilincla başlayabilirdi o ayri
Of Sergen Torrentidie savunmassin yaw 2 mac 7 gol nedir ya.ustune bi Tonda pozisyon verdik.Fatih hoca vsrkende yeniliyorduk ama deli gibi pozisyon ksciriyorduk boyle salak sacma pozisyon vermiyorduk.Bu adamin sabredecek hic biseyi yok.Aynisini Brezilyada yapti .

eyvah forum duzelıyor

gençleşme projesi dedikleri sonumuzun projesi oldu. burası altınorduspor değil

Trabzonspor, Alanyaspor, Kayserispor, Göztepe maçları var sırada. Bu oyuncu grubuyla şuradan toplamda 4 puana bile inancım kalmadı. Sahada paniklemiş, ne yapacağını bilmeyen bir takım var. Bu yapılarıyla, karakterleriyle ne bu duruma reaksiyon gösterebilirler ne de soğukkanlı kalıp baskıya dayanabilirler. O karakterde, hırçın, yırtıcı bir tane adam yoksa sahada. Bu psikolojiden, baskıdan çıkmaları çok zor gibi görünüyor. Hayatımda bu takımı böyle görmedim hiçbir zaman.

Torrentle olacak is degil.Okani filab getiseydiler en azindan takimi atesles biseyler yapardi.

Of Sergen Torrentidie savunmassin yaw 2 mac 7 gol nedir ya.ustune bi Tonda pozisyon verdik.Fatih hoca vsrkende yeniliyorduk ama deli gibi pozisyon ksciriyorduk boyle salak sacma pozisyon vermiyorduk.Bu adamin sabredecek hic biseyi yok.Aynisini Brezilyada yapti .
torrent tam cenabet renktaş önce nelsonsuz mac yaptı sımdı taylan berkan cezalı forvet falan yok

isi cok zor

marcao terım gıttıkten berı her mac sıcıyo

O kadar o kadar kötü bir takım kadrosu var ki geçen hafta 4 yediğimiz Hatay bu hafta gol bile atamadan 6 gol yedi.
Giden teknik ekipten yönetime, gelen teknik ekipten oyuncalara yazıklar olsun. Böyle bir kadro mühendisliği olur mu? 13-14 milyon verdiğin Romenler sıradan topçular. Orta saha zaten almadınız, olanlar zaten yetersiz. Bir de üstüne Alpaslan ve PVA orta saha başlıyor. Yıllardır Ömer Bayram'ın kapasitesini göremiyorlar. Genç takımdan oyuncu oynatın bu Ömer Bayram'ı oynatmayın. Kör müsünüz? Bu adam bomboş bir oyuncu. 3 tane sağ bek var. Toplasan bir sağ bek etmiyor. Golcü desen beceriksizler. Yedekler desen hallerinden çok memnunlar. Bu yönetim gitse de bu sene Allah sonumuzu hayretsin.

Bu gece sanki ligin son haftası antalyaya yenilip küme düşyüğümüz maçun provası gibi oldu. Antalyalılar bizi teselli ediyor falan o sahneler canlandı valla gözümde.

TFF yine bir 3 puanımızı çaldı. Hem Taylan, hem berkanı kes, penaltıyı verme.. Her pozisyon kasımpaşa lehine. Zaten takım bitmiş psikolojik olarak. Elmas istifa diye bağıranlar ne kadar haklıysa imparator FT diye bağıran ne kadar taraftar varsa o kadar gerizekalı. Elmastan daha çok Terimin eseri o sahadaki takım!

Yeni hoca,taktik maktik degil su an problem.silkelenmeli takim.prandelli donemindeki gibi ennkaz var

Geri
Üst Alt