⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

takım 1-0 ondeyken ıslıklayan hainleri asla unutmucaz

Okan buruk olabilir ama bizim yeni yönetime değil tranafere şhtiyacımız var, seçim kaosunda küme düşmemiz kesinleşir. Kaldı ki transfer arası bittikten sonra gelen yeni yönetim napcak.
bu reziller transfer de yapmıyor. burak ve domenec küme düşürür bizi. olaya hemen müdahale edilmeli

Takım da istiyor küme düşmeyi, ömrümde bu kadar berbat ve art niyetli futbolcu topluluğu görmedim. Bu takım küme düşecek veya satılacak. Bakın net söylüyorum bu satılacak başka bir açıklaması yok bunun.

Beyler bu takım en baştan kötü kadro mühendisliği ile batırıldı.Barcelona da aynı bizim durumumuzda kötü kadro mühendisliği ile yerlerdeler.Bu takıma bu ortalama romenleri alanlar hangi mantıkla alındı orta saha lazımken oyun lideri lazımken gereksiz yerlere neden adam alındı.Musleraya alternatif neden hazırlanmadı.Şimdi torrent i suçlamak basit kusura bakmayın guardilo gelse. Bu kadroya bişi yapamaz

Şuan seçime gidilcek olursa düşeriz net. Acil transfer yapmamız lazım gerekirse floryayı hipotek edin.

Ne olurdu Terimi kovmasaydında şu günleri o yaşasaydı yada sen yaşamasaydın. Ne olurdu sezon sonuna bıraksaydın operasyonu. Hem onu kurtardın hemde kendini ve kulübü yaktın. Takımı bellide küme düşüreceksin. Başkanlığının ömrüde bitmiş oldu. Tecrübesizliğin ve yanlış akıl verenlerin yüxünden bittin.

Mevcut takımı sahada görüpde bu maçı kesin alırız diyen kimse yoktu zaten.Günün sonunda da beklenen sonuç.Full kadro olunca öyle ya da böyle küme de kalırız ama transfer işini doğru dürüst yapamadığımı sürece her sene bu travmayı yaşarız.Hocaşık bir durum yok ayrıca.Öyle bir takım kurulmuş ki sol bek ve stoperden orta saha yaptık ve zıçtık.Trabzon maçında bir beraberliğe kimse hayır demeyecektir zannımca.

😭
1642706537533.webp

Neyse parası verip yapacaksın adam akıllı 2 3 transfer. Bizim ihtiyacımız bu, yönetim istifa edince nolacak yeni uönetim martta transfer mi yapacak.

ceza sahasında elle top kesmeye devam deniyor bizim maçlarda. Bu otostop çocukları başta Nihat özdemir helal olsun iyi kullanıyor köpeklerini.

Bizim başkan bozuntusudaa nihat abisi üzülmesin istiyordur

ceza sahasında elle top kesmeye devam deniyor bizim maçlarda. Bu otostop çocukları başta Nihat özdemir helal olsun iyi kullanıyor köpeklerini.

Bizim başkan bozuntusudaa nihat abisi üzülmesin istiyordur
Tarihin en büyük ve alenen art niyetli federasyonuna kötü oluşumuzla istediklerine maşa tuttuk buda anca bize denk gelirdi.

Dakika 89 kapatmıştım İsmail bir tane daha almayı başarmış

Biz taraftar olarak yapacagimiz bisey yok mu Aga goz gore gore Turkiyenin en buyuk takimi gidiyor elden

Geri
Üst Alt