- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.822
- 5.338
takım 1-0 ondeyken ıslıklayan hainleri asla unutmucaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk olabilir ama bizim yeni yönetime değil tranafere şhtiyacımız var, seçim kaosunda küme düşmemiz kesinleşir. Kaldı ki transfer arası bittikten sonra gelen yeni yönetim napcak.derhal yeni yönetim ve okan buruk.
Terim ve yalakaları bu kulübün kenesidir, kangrenidir,hainidir.takım 1-0 ondeyken ıslıklayan hainleri asla unutmucaz
bu reziller transfer de yapmıyor. burak ve domenec küme düşürür bizi. olaya hemen müdahale edilmeliOkan buruk olabilir ama bizim yeni yönetime değil tranafere şhtiyacımız var, seçim kaosunda küme düşmemiz kesinleşir. Kaldı ki transfer arası bittikten sonra gelen yeni yönetim napcak.
fatıh hocayı bı sekılde mıllı takıma getırmek gerekTerim ve yalakaları bu kulübün kenesidir, kangrenidir,hainidir.
ata demirer'den tepki
Tarihin en büyük ve alenen art niyetli federasyonuna kötü oluşumuzla istediklerine maşa tuttuk buda anca bize denk gelirdi.ceza sahasında elle top kesmeye devam deniyor bizim maçlarda. Bu otostop çocukları başta Nihat özdemir helal olsun iyi kullanıyor köpeklerini.
Bizim başkan bozuntusudaa nihat abisi üzülmesin istiyordur