⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Terim sonrası yiyeceğin baskı ortada iken no name hoca getirecek kadar akıl yoksunu idarecilerden amasız fakatsız arınmalı bu kulüp.

Düşeriz diyen tayfayı her okuduğumda yok artık o kadarda değil durumundayken bugün ilk defa hissettim olay kötü futbol futbolcu mevzusundan çıktı ciddi öz güven sorunu ve kopma var takımda. Transfersiz geçmek gibi bir aptallığı tarih affetmez kimsede altından kalkamaz.

Çok acil transfer yapılmalı mevcut takım bu ligde son sırada bulunan Altay'ı bile yenemedi ... Bir sözüm de başkana takım yokları oynuyor taraftarın psikolojisi bozuldu sen hala sportif direktör bilmem ne derdindesin acilen şu takımı ayağa kaldıracak hamleleri yap yoksa da defol git ... Lafa gelince Gaassaray 100 yıllık çınar bu ülkenin en büyük markası diye ağız dolusu konuşmayı biliyorsunuz seçim dönemi saat başı bir kanalda görünüyordun çık açıklama yap ve bu işi beceremiyorsan defol git ...

Önümüzdeki 5 maça bakın da bir puan hesabı yapın bu günkü tablodan sonra

Kaliteyi falan geçtim umursayan adam bile yok maçı. %100 penaltı verilmemiş itiraz eden bile yok. Ulan o adamın yakasına yapışıp bir tane laf bile söyleyen yok. Maç 6 dk uzadı 3 dk Var kontrolü oldu ve 96. Dakikada bitirdi

Ben bu kalan maçların en azından İsmail'in oynayacağı maçları izleyemem herhalde insanın kalbi ağrıyor maçtan sonra baş ağrısı çekiyor yazıktır ya bir de bunlar yetmezmiş gibi hakemlerin şerefsizlikleriyle uğraşıyoruz sanki el birliğiyle bizi küme düşürme sezonu olmuş bu sezon gibi.

Mental olarak tamamen çöktü takım. Bunun şakası yok artık. Acil 3-4 kaliteli futbolcu gelmesi gerekiyor diğerlerininde enerjisini yukarı çeksin. Yoksa geri dönüşü olmaz yol gözüküyor. Burak başkan şunları yap ve bırak

Bu, ne ayıp, ne de yasak,
Öylece bir gerçek, kendi halinde,
Belki, yaşamama sebep…
Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
Anlatamam, nasıl ıssız, karanlık…
Ve zehir-zıkkım cıgaram.
Gene bir cehennem var yastığımda…

Ahmed Arif.

Bize 4 atan hatay sadece 2 şut çekebildiği maçta 6 gol yemiş. Bizde yürüyemeyen akbaba 3 gol atmış. Nefretimsin terim, tüpçüyle bir olup güldüğün günden beri nefretimsin. Sen Galatasarayın kenesi oldun, kangreni oldun. Allah bildiği gibi yapsun seni. Kurduğun şu takıma bak.

Terim'i kovuyorsun, yerine ne idüğü belirsiz adamı, bir de durumlar böyle kritikken başımıza getiriyorsun. Ya terimi kovma tamamlasın sezonu, ya da adam gibi bir td getir. Adam bir şeyler deneyecek diye bu duruma da düşüremez kimse bizi. Yandık ki ne yandık, zerre mi umut vermez bir takım. Yap ulan transfer yap 1 değil, 2 değil yap yapabildiğin kadar gidiyor takım.

Geri
Üst Alt