Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.262
- 5.895
- 1.173
Barcelona athleticoyu açın sahane gol atti alba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru diyosun yokkkkk eyvallah ama torrent sen de birşeyler yap abi. Ben evde üstümü başımı yırttımı oyuncu değiştir diye. Tamam giren de çok iyi değil ama oynayanlar o kadar kötü girenler daha beter olamaz. Sen de en azından denedim dersin.Yav arkadaş takımda orta saha yokkkkk yokkkkkk yokkkkkk, 1 tane beyni ile oynayan adam yoklkkk, bu takıma 5 tane pep, 7 tane morinho getir bu takımdan bi bok olmaz. Yahu taylan topu alıyo arkası bomboşşşşşş aldığı topu geri yine defansa atıyo. Topla dönse 4 e 3 yakalancak Alanya.ama işte beyin olmadığı için kapasite olmadığı için bunun gibi nice pozisyonlar harcandı. Torrente eleştirim bu takıma 4-5 tane orta saha aldırmaması.kesinlikle kreatif oyunculara beyninolan oyunculara ihtiyaç var.
Gömmüyorum zaten daha ilk maçı hocam, ama topla münasebeti çok hoşuma gitmedi. Tam bize karşı düdük çalmayı bekleyen hakemlerin istediği bir tarzı var. Çok kart alır gibi geliyor.Ya abi adamın nesini gördün ki iyi sinyaller vermedin diyorsun. Üstümüze yok yemin ediyorum adam gommekte.
Evet ben söyledim inşallah yanılırım.Pulgar iyi sinyaller vermedi diyen bu maci nasil izledi aceba
Terim gittiğinden beri hocaya bok atma yarısındasın, burnunu karıştıran burnunu karıştırıyor diyeceksin.hoca neye göre iyi? ne gördün takımda acaba
arkaya atılan her top pozisyon oluyor nerdeyse, herifler 10 kişi kaldı 2. yarıda 30 dk 10 kişi oynamalarına rağmen 1 kez ceza alanında topla buluşabilmişsin.
rakibin kadrosu senden iyi değil, farioli gider gitmez takıma etki etti, bülent varken bok gibi oynayan takım toparlandı bi arada oyun olarak da skor alarak da sonuç aldı. kadro kalitesi de senden kötü. bizde ise hoca değişince takım 2-3 maç reaksiyon gösterir o bile yaşanmadı
torrentin olumlu olarak etki ettiği tek bir nokta dahi yok. yanlış tercih olduğu apaçık ortada ivedi şekilde kovulmalı, tazminatını da bu adamı hangi köyden bulup getirdiklerini merak ettiğim yöneticiler ödemeli
Pice bak ya hem suclu hem güclü
Sayın abim pozisyonu izledim de bu dingil hâlâ neye ağlıyor? Herifin kafasını yarıyormuş.juanfran küfür istiyor galiba nerden yazmış söyleyin açıp küfredelim
Takım derli toplu falan oynamıyor aksine terim döneminden 2 kat daha kötü oynuyor bugün 2.yari sut atamadikTerim gittiğinden beri hocaya bok atma yarısındasın, burnunu karıştıran burnunu karıştırıyor diyeceksin.
Takım derli toplu düzende oynuyor, bu kadar aptal oyuncunun olduğu takımdan ne bekliyorsun.
Tutturmussun rakip 10 kişi niye atağa çıkmıyoruz diye, lan atağa çıksan kontradan yaslayacaklar yine bok atacaksınız alanyaya karşı atak mı oynanır diye.
Bu rakibe karşı nasıl oynanması gerekiyorsa oyle oynadı takım, senin ezildigin hatayı madara ettiler, burada muallak zakasizca hareketler dışında pozisyon vermedin.
Bosuna bok atmayın şuan ligin en diri takımı Alanya, rakibin oyuncu kapasitesini analiz ettin mi? Hepsi kalıplı ve güçlü aynı anda hızlı adamlar, zaten aynı prensiple oynarken oncekinden daha iyi hoca geldi ve daha derli toplu ve özguvenli oynamaya başladılar.
Senin takımının en önemli sorunu bok gibi korkmalari ve sürekli kale önünde hata yapmaları, ayrıca orta sahalarinin yerlesimi ve boşa kaçması, Efecan denen herifin o yaşına rağmen sürekli koşturup boşa çıkması. Burada elestirecegin nokta Alanya'nın sürekli hareketli oynayıp ona göre oyuncuları varken senin takımın neden pas oyunu oynamak için kontra takımı olarak kurulup statik oyunculardan olması.
Burada suclu olan hoca değil bunu kuran, muhendisliği yapan kişiler.
Sende bok gibi oynayıp sünepe gibi davranan akbaba 2. kariyer sezonunu yaşıyorsa, Alanya'da işleyen disliden olup sürekli orta sahayi süpüren berkan başlarsa iyi olup sonradan düşüyorsa. Bu statik takımı kurup oynayın diyen adamları git eleştir itin götüne sok.
Takımın forveti yok kaç haftadır, misal 10 gündür gezen gomisi neden daha ônce bitiremeyip hazır hale getirmesine olanak sağlanmasına laf et.
Misal bu takımın neden sağbeklerinden birinin kör diğerinin, biyonik hale geldiğini sor, tek işe yarayan bek oyuncusunu neden gönderildiğini sor.
Takımın mimarisi hatalı, kaba inşaatı bitirip lan bu odaların hali ne diyorsun sonra geri kalan işi tamamlayacak mimar ve ekibine kardeşim neden bu binanın odaları küçük, ve apartman şekilsiz diyorsun.
Bu adam bu takımı en fazla düzene oturtur ve Lucescu dönemi gibi az buçuk verim ile gidersin, sonra kendi takımını kurmasını saglarsin ve istediği oyunu oynamak için izlersin.
Bir haftadir yok kaleci mi transfer edilir, 3.lig kalecisi diyip durdunuz. Herifi getiren kişi nokta atışı yaptığını hala gormiyorsaniz maç falan izlemeyin.
Torrent i övmek için bahane bulmuşsun. Torrent geldiğinden beri gelişen bir yer yok.Alanya deplasmanında 1 puan iyidir.Torrent takımı defans yönünden geliştirmeye çalışıyor.Takıma güven gelmesi lazım galibiyetler için.Penayı çok beğendim.Pulgar az oynadı iyidi.Gomisin takıma girmesi lazım inş kayseriyi yenecez.
Sayın abim pozisyonu izledim de bu dingil hâlâ neye ağlıyor? Herifin kafasını yarıyormuş.
Doğru Babelin kafası kopmadığı için sarı verilmeliydiPozisyon sari
☆☆☆☆
10 numara yorum renktaş. Koyu kısmı benden mi arakladın doğru söyleTerim gittiğinden beri hocaya bok atma yarısındasın, burnunu karıştıran burnunu karıştırıyor diyeceksin.
Takım derli toplu düzende oynuyor, bu kadar aptal oyuncunun olduğu takımdan ne bekliyorsun.
Tutturmussun rakip 10 kişi niye atağa çıkmıyoruz diye, lan atağa çıksan kontradan yaslayacaklar yine bok atacaksınız alanyaya karşı atak mı oynanır diye.
Bu rakibe karşı nasıl oynanması gerekiyorsa oyle oynadı takım, senin ezildigin hatayı madara ettiler, burada muallak zakasizca hareketler dışında pozisyon vermedin.
Bosuna bok atmayın şuan ligin en diri takımı Alanya, rakibin oyuncu kapasitesini analiz ettin mi? Hepsi kalıplı ve güçlü aynı anda hızlı adamlar, zaten aynı prensiple oynarken oncekinden daha iyi hoca geldi ve daha derli toplu ve özguvenli oynamaya başladılar.
Senin takımının en önemli sorunu bok gibi korkmalari ve sürekli kale önünde hata yapmaları, ayrıca orta sahalarinin yerlesimi ve boşa kaçması, Efecan denen herifin o yaşına rağmen sürekli koşturup boşa çıkması. Burada elestirecegin nokta Alanya'nın sürekli hareketli oynayıp ona göre oyuncuları varken senin takımın neden pas oyunu oynamak için kontra takımı olarak kurulup statik oyunculardan olması.
Burada suclu olan hoca değil bunu kuran, muhendisliği yapan kişiler.
Sende bok gibi oynayıp sünepe gibi davranan akbaba 2. kariyer sezonunu yaşıyorsa, Alanya'da işleyen disliden olup sürekli orta sahayi süpüren berkan başlarsa iyi olup sonradan düşüyorsa. Bu statik takımı kurup oynayın diyen adamları git eleştir itin götüne sok.
Takımın forveti yok kaç haftadır, misal 10 gündür gezen gomisi neden daha ônce bitiremeyip hazır hale getirmesine olanak sağlanmasına laf et.
Misal bu takımın neden sağbeklerinden birinin kör diğerinin, biyonik hale geldiğini sor, tek işe yarayan bek oyuncusunu neden gönderildiğini sor.
Takımın mimarisi hatalı, kaba inşaatı bitirip lan bu odaların hali ne diyorsun sonra geri kalan işi tamamlayacak mimar ve ekibine kardeşim neden bu binanın odaları küçük, ve apartman şekilsiz diyorsun.
Bu adam bu takımı en fazla düzene oturtur ve Lucescu dönemi gibi az buçuk verim ile gidersin, sonra kendi takımını kurmasını saglarsin ve istediği oyunu oynamak için izlersin.
Bir haftadir yok kaleci mi transfer edilir, 3.lig kalecisi diyip durdunuz. Herifi getiren kişi nokta atışı yaptığını hala gormiyorsaniz maç falan izlemeyin.
Terim döneminden 2 kat kötü oyun mu, gülmemek için kendimi zor tutuyorum.Takım derli toplu falan oynamıyor aksine terim döneminden 2 kat daha kötü oynuyor bugün 2.yari sut atamadik