⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

İyi oynamanın çeşitleri var renktaş ,mesela bayern gibi eze eze ve akılla futbol oynamak var ,birde akıllıca oynamak var ,ben alanya maçında akıllıca ne yaptığını bilen ve sonucu bulacak bi iyi oyun bekliyorum kısmetse.

Bu hoca düşündüğüm inandığım gibi çıkarsa sene sonuna yakın eziciliği ve akıllıca oyunuda görebiliriz inancındayım.
inşallah kardeşim... açıkçası umut var, bence yenildiğimiz 3 maç bile öncekilerinden farklıydı aldığımız maçları fiziki, psikolojik etlenler ve hakem detayları ile verdik. Alanya en hassas zamanımızda karşımıza çıkmasaydı iyiydi

inşallah kardeşim... açıkçası umut var, bence yenildiğimiz 3 maç bile öncekilerinden farklıydı aldığımız maçları fiziki, psikolojik etlenler ve hakem detayları ile verdik. Alanya en hassas zamanımızda karşımıza çıkmasaydı iyiydi
Kasımpaşa maçı berbattık ama diğer iki maç özellikle hamsi maçı bayaa sindiriciydik 65 ten itibaren hamsi sindirmeye başladı bizi .orda pulgar ve gedson gibi iki oyuncu sokabilseydik hamsi tava yapardık

Kime göre neye göre saçma sapan. Bana göre de çok doğruydu değişiklikler? Düşün artık Türk futbolunun yakasından yav. Vallahi bıktık bu kibirli bakış açısından. İsim manyağı taraftar modelinden. Bir şey düzelecekse çalışarak düzelecek. "X" isimli ünlü bir kişinin gelmesiyle değil.
Aynen sırf nomane olduğu için öyle diyorum. Aynen FT gidiyorsa yerine en az Mancini ayarında biri gelecek :crushed:

Türk futbolunun yakasında bizim gibi taraftarlar değil direkt TFF'nin kendisi var. Önce onlardan kurtulmak lazım.

Oyuncu değişikliklerinden hangisi doğruydu. 2-1 Hatay deplasmanında öndeyken forvet çıkarıp Aytaç'ı alması mı?

4-6-0'a dönüp oyuna aldığı Aytaç'ın hatası ile maç ne hal geldi...

Ts maçında baskı yediğimiz dakikalarda oyuna koşmayan-sıfır press yapan 2 oyuncu (Babel-Feg) sokması mı doğruydu?

Hadi abi geçin bunları normalde FT yapsa bunları "hemen şimdi alman TD gelsin" mesajları atmayı biliyor herkes...

Belki sen öyle mesajlar atmıyorsundur da hani beni isimli TD isteyenlerle bir tuttuğun için bende kendimce seni öyle yazanlarla genelleyebilirim diye düşündüm...

özledik be takımı

umarım yeniler komple oynar da bir değişim var mı görürüz

gomis yok - hazır değilmiş. en azından muhabirlere göre

ekstra bir hırsım var şu maç için...

Yenilirsek küme hattına girme ihtimalimiz var Antalya ve Giresun kazanırsa sanırım.

Alanya'da eksik varmı ? Davidson Efecan umut Efkan babacar novais olmazsa 1 puan alabiliriz enazindan

Saçma goller yeme sorunumuzu çözersek gerisi bir şekilde hallolur

abi çıldıracağım , bir kendine GSli diyen yorumcu/muhabir de "alttaki rakipleriyle" diye cümle kurmak yerine "avrupa bileti için 9 puanlık fark var" diye yapıcı konuşsun.

Delireceğim. Taraftara bakıyorsun 3 yeriz 5 yeriz ,çıkmayalım. Yorumlara bakıyorsun kaos var dahası geliyor.

valla hata bende haberlere yorumculara bakıyorum ama herkes mi taraftar olarak "hadi lan alalım şu maçı" hissiyatını unuttu. (forum dışından bahsediyorum)

üzücü..çok üzücü

Geri
Üst Alt