⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Umutsuz olmak en kotusu.. Iyi oyun falan istemiyorum ben.. Sayin Torrent, pas yuzdemiz falan umurumda degil.. Gol ve skor. Tabela onemli su saatten sonra. Oyuna sonra bakariz. Ikinci ve hatta ucuncu sirada geliyor.

Bu maçı formda bir rakibe karşı oynamamız şanssızlık ama bundan sonra oynayacağımız üç maç çok şanslı bir sürece denk geliyor. İç sahadaki Kayseri, deplasmandaki Göztepe ve tekrar iç sahadaki Rize maçları takımı moral olarak toparlayabilecek, her şeyi değiştirebilecek maçlar.

Yeni teknik direktör ile geçirilen toplam süre, bir haftalık kamp, idman bindirmeleri ve transferler ile çok iyi futbol olmasa bile, geçmişe nazaran net bir fark görebilmemiz, bu üç rakibi rahat yenebilmemiz gerekiyor.

son trabzon maçındaki futbol torrentin takıma yavaş yavaş nüfuz ettiğini gösterdi bence
bu alanya maçında 1 puan beni üzmez. yeni transferler de takıma girdiği zaman özellikle iç saha maçlarında tudor dönemi gibi anadolu takımlarına karşı dominasyon bekliyorum.

Gerçekten kin nefret gibi sebepleri bir kenara bırakarak şu maçı '' Haydi Galatasaray '' , size inanıyoruz , En Kötü gün bugünse Bugün de Galatasaray diyen var mı ya ? Ben ciddi olarak korkuyorum şu maçtan , izlemek gelmiyor.

Ben her maç günü uyanır , formamı giyer , o gün ne işim varsa koşa koşa halleder , hatta nereye gidiyorsam üzerimde forma , sweetshirtle filan giden , arabayla giderken marş açan birisiydim . Abi içimdeki yaşama zevkimi elimden aldınız ya. Vallaha umrumda değil , hani kötü dönem geçirebiliriz, kupa alamayabiliriz açıkçası ihtiyacımız da yok. Ama hem yönetim , hem oynanan futbol hem itibar anlamında üst üste bu kadar kötü olunması tamamen bitirdi beni.

Tek beklediğim maç Avrupa maçı . Orada da umudum yok ama tek iddiamız o kalınca yapacak başka bir şey yok .

galibiyet çok şeyi değiştirir çünkü sonraki fikstürde 3te 3 mümkün ki 12 puan bizi kısa vadede rahatlatır

ama bu kadar yaşanan şeyin üzerine sıkıntılı bir mağlubiyet alırsak malesef arenada istenmeye görüntüler yaşanır sonraki hafta

havaalanında başlar tepki

Teknik olarak Farioli'nin oyununa ters bir yapımız var. Kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Kaybetmek için ekstra şeyler yapmamız lazım yine.

Gerçekten kin nefret gibi sebepleri bir kenara bırakarak şu maçı '' Haydi Galatasaray '' , size inanıyoruz , En Kötü gün bugünse Bugün de Galatasaray diyen var mı ya ? Ben ciddi olarak korkuyorum şu maçtan , izlemek gelmiyor.

Ben her maç günü uyanır , formamı giyer , o gün ne işim varsa koşa koşa halleder , hatta nereye gidiyorsam üzerimde forma , sweetshirtle filan giden , arabayla giderken marş açan birisiydim . Abi içimdeki yaşama zevkimi elimden aldınız ya. Vallaha umrumda değil , hani kötü dönem geçirebiliriz, kupa alamayabiliriz açıkçası ihtiyacımız da yok. Ama hem yönetim , hem oynanan futbol hem itibar anlamında üst üste bu kadar kötü olunması tamamen bitirdi beni.

Tek beklediğim maç Avrupa maçı . Orada da umudum yok ama tek iddiamız o kalınca yapacak başka bir şey yok .
Hocam federasyon hakemler bize tavır alan kulüpler vb hiç bir başkan başa çıkamaz. Ayrıca hakemi de yeneceksin lafına gıcık oluyorum

Gomis oynamayacağım Kayseri maçında sahada olurum dedi.

Hoş gerçi oynasa ne olacak da 3 yiyip geleceğiz.

Kümeye daha fazla yaklaşmadan önce şu beden eğitimi hocasından kurtulmak lazım.
Hocamıza niye giydirdin şimdi renktaş beden eğitimi hocası diye.

Torrent'ten yine Taylan'ı sol beke koymak, Alpaslan'ı sol açığa çekmek, Nelsson'u ön libero'ya, Halil Dervişoğlu'nu da stopere kaydırmak gibi çılgın hamleler bekliyorum. Büyüksün hocam.

Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır, ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz.

Hadis var kardeşim hadis Alanya'ya yenilirsek üzülmeyin Burak Elmas gitmeye bir adım daha yaklaşacak demektir. Varsın küme düşelim.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de küme düşsek bundan daha hayırlıdır, zaten ligde hakemler şamar oğlanına çevirdi siyasetin de desteğiyle bize her türlü pislik yapıldı. Ligden çekilmek gerekirse namuslu ve adaletli bir lig bulup orada yerimizi alsak daha evladır. Ben şahsen Terim-Elmas-Getson vs gitsin gelsincilerden değilim. Büyük resme bakıncave stat açılışından itibaren bize yapılana engellemelere nereden nerelere getirildik daha iyi anlarsınız. Geçen yıl biz olsaydık şampiyon daha farklı olabilirdi bu yıl yetmedi 15 puanımız gasp edildi. Yani terimli Elmaslı torrentli gedsonlu gedsonsuz kim olursa olsun bize karşı bir dümen var ama hâlâ futbol taktik hoca başkan konuşuyoruz. Biz gerçek bir taraftar olsak o siyasi iradeye 30 milyon neymiş gosterirdik ama göstermedik. Ve adam çıktı stat açılışının ertesi günü "gaaasarayın bir Allah kuruşu yoktur" biz yaptık stadı diye O Zaman ki çevre bakanı şimdiki düşmanı Erdoğan Bayraktar'a sahip çıkıp bizi tüm camiayı karşısına almıştı. Biz hala futbol kritiği yaparak bu dümenci düzenin çarkına su taşıyoruz.

Umutsuz olmak en kotusu.. Iyi oyun falan istemiyorum ben.. Sayin Torrent, pas yuzdemiz falan umurumda degil.. Gol ve skor. Tabela onemli su saatten sonra. Oyuna sonra bakariz. Ikinci ve hatta ucuncu sirada geliyor.
aslında renktaş torrente aynı şeyleri söyledi,hızlıca maç kazanma üzerine planlar yapıyorlar,çünkü mental anlamda bi yıkım var takımda dedi,lakin ben yinede hocanın güzel antrenmanlar yaptığına inanıyorum her anlamda taktik teknik oyuncuların bireysel anlamda gelişimi üzerine.

ben bi kaç defa yazdım ,biz hep diyoruzya millet aldığı oyuncu şaha kalkar bizimki bitiyor işe yaramaza dönüyor ,ben işte torrenten beklediğim en önemli konulardan biri oyuncuların bireysel gelişimi ve bi sistem takımı olmamız.bu adama gerçekten çok inanıyorum ,bi ay sonra belki ömer bayram bile patlama yapabilecek duruma ulaşabilir,patlama derken içinden bi marcelo çıkar anlamında değil ama orta açarken nasıl açacağını pas verirken nasıl vereceğini bunların şiddetini nasıl ayarlayacağını ve orta açacakken hücum oyuncuların her birinin nerde durup hangilerinin rakip defansı üzerine çekeceği hangisinin gol pozisyonuna gireceğini felan hepsi netleşecek ,mesela berkan belki top dağıtımı yapabilecek saha görüşünü geliştirebilecek felan.

baskı yerken rakiplerle dalga geçecek kadar rahatça çıkabilecek makina düzenine ulaşabilmek.bunları bekliyorum torrenten

Valla yeni transferleri Pena hariç görür müyüz emin değilim. (Pulgar yeni gelecek / gomis beeeelki 45 dk)

Bu maç esas bu 2 haftalık arada Torrent takımda nelere dokunmuş, ara takma nasıl gelmiş onun iyi bir testi olacak.

Gene kafayı yedirtebilecek bir orta saha izleyebiliriz tabide .Bir şekilde alınması lazım maçın. Kaybetmemek değil - almaktan bahsediyorum. EN kötü de yenilmemeyi bilmek lazım.

Esas maç bir sonraki hafta içerideki maç olacaktır. Kayseri idi sanırım.

Son düzenleme:
ben pulgarın 11 de başlatılacağını sanmıyorum,pulgar yorgun olabilir onun dışında daha yeni geliyor bunun dışında ki en önemli etkenin bence torrent hamsi maçından memnundu oyunculardan ,sadece son 25 dkk için çözüm arıyor takım kondisyon olarak kendini daha bulmadığı için,onu da işte pulgarı oyuna alarak yapacağını düşünüyorum ve şu meselede var hoca mental diyorya ,pulgar geldi hemen bi oyuncunun yerine oynatsa gene mental olarak o oyuncuyu geri iter.bence bunu yapmayacaktır ki eldeki oyuncu tam çöküntü yaşamasın diye.

benim gözlemlediğim şey taylan berkan ikilisinden hocanın taylanı önde gördüğüdür.pulgar 11 oyuncusu olduğu gün bence taylan cica arkalarında pulgar olur,berkanıda son bölümlerde ciğersizliğini kullanmak isteyecektir.

Geri
Üst Alt