⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Gomis oynasa bari
Ben bu maçta ciddi bir fark göreceğimizi düşünüyorum oyun olarak.

GscimbomMobile

Şu maçı alalım artık. Bulunduğumuz konumdan bir an evvel kurtulmamız gerekiyor. Güzel futbol ve 3 puan bizim olur umarım başarılar Aslanlar.

Genelde pek skor tahmini yapmam fakat Alanyaspor'un 4-2 kazanacağını düşünüyorum.. Bu savunma ve oyun tarzıyla gol yemeyeceğimiz takım yok malesef..

Alanyaspor'da çok formda ne yazıkki.. Torrent bu maçtan sonra istifa eder ya da gönderilir.

Kamp yaptığımız otel ile stat arasındaki mesafe 131 km. 2 saat yolculuk yaptıracaklar takıma işte planlama dediğin böyle olur...

Kamp yaptığımız otel ile stat arasındaki mesafe 131 km. 2 saat yolculuk yaptıracaklar takıma işte planlama dediğin böyle olur...

renktaş belki futbol takımımızın antrenman yapabileceği sahanın olması maçın stadına yakın olmasından daha önemli olabilir

Farioli ile topu yine sahiplenmeye çalışırlarsa belki işimize gelir bu. Bu şekilde goller pozisyonlar bulabildik Torrentle de.
Şahsen ben kontra oynamalarından çekiniyorum. Onu iyi yaptılar son maçlarda

renktaş belki futbol takımımızın antrenman yapabileceği sahanın olması maçın stadına yakın olmasından daha önemli olabilir
Renktaş 1 tane mi otel var o donanımlarda, Alanya'da 100 tane otel vardır maçın tarihi belli devre arası belli alelacele ayarlamaya çalışırsan yer bulamazsın.

Bu maci da kaybedersek bu sezon bir daha maclari izlemem galiba.

Çıkış maçımız olacağını düşünmekteyim oyuna sonradan girip gol attığını görür gibiyim.

Bu maçı formda bir rakibe karşı oynamamız şanssızlık ama bundan sonra oynayacağımız üç maç çok şanslı bir sürece denk geliyor. İç sahadaki Kayseri, deplasmandaki Göztepe ve tekrar iç sahadaki Rize maçları takımı moral olarak toparlayabilecek, her şeyi değiştirebilecek maçlar.

Yeni teknik direktör ile geçirilen toplam süre, bir haftalık kamp, idman bindirmeleri ve transferler ile çok iyi futbol olmasa bile, geçmişe nazaran net bir fark görebilmemiz, bu üç rakibi rahat yenebilmemiz gerekiyor.

Geri
Üst Alt