- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
topcuların gedson olayına reaksiyon vermesini bekliyorum
bence cok istekli olacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dakika 3 beinsport Taylan çıkarken top kaptırıp gol yedik Biletopcuların gedson olayına reaksiyon vermesini bekliyorum
napalım rtaş destek olmalıyız şu dönemde takım zor durumda kendımızı kurtarırsak buragı falan yollayacagız zatenDakika 3 beinsport Taylan çıkarken top kaptırıp gol yedik Bile
Valla küme düşsek bile olur farketmez ben bu mevcut yönetimi hangi olay götürecekse o olayın arkasındayım. Sadece sezona dair 2 isteğim var kendi sahamızda oynayacağımız 2 maçta Beşiktaş ve Rize maçında parçalayalım bunları yeter onun haricinde isterlerse gidip fenerden 10 yesinlernapalım rtaş destek olmalıyız şu dönemde takım zor durumda kendımızı kurtarırsak buragı falan yollayacagız zaten
Nereye gittilerKazanacağız inşallah Davidson ve Efecan transfer oldular Babacar sözleşme fesih ileri de çok eksikler.
Göster bakalım nasıl gösterecekse.boş yapma diyen de Gsın yenilgisini istiyor.Bana bak boş yapma adamı gösteririm sana çakal
mesela yazdığım mesaja bi örnek video göstereyim,alanya veya bundan sonraki maçlarda rakip defans dizliminin belini kıracak şekilde gol pozisyonları üretebiliriz.alanya maçında belki bu şekilde bir iki gol atabiliriz kısmetsetorrent takımı iyi çalıştıyor bence,ve ilk defa uzun süreli beraber antrenman yapılıyor,alanya maçı göz korkutmasın ,bu maç takım için tüm korkuların biteceğine inanıyorum futbol anlamında,ama hakemler konusunda bişey diyemem.önümüze engel olunmazssa 7-8 galibiyetlik seri umuyorum.benimkisi inanca bağlı tahmin,gerçeği elbette ALLAH bilir.