⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

topcuların gedson olayına reaksiyon vermesini bekliyorum

bence cok istekli olacaklar

başka var mı alanyayı destekleyıp küme düşmemızı isteyen?

Gomis katılacak mı kampa?
Daha 5 gün var bi zahmet gitsin antalya'ya

Hakemden bi ibnelik görmeyelim kayar geçeriz diyorum ben alanyaya, ama hakem işi korkutuyo, hakemi bitse varı bitmiyo.

napalım rtaş destek olmalıyız şu dönemde takım zor durumda kendımızı kurtarırsak buragı falan yollayacagız zaten
Valla küme düşsek bile olur farketmez ben bu mevcut yönetimi hangi olay götürecekse o olayın arkasındayım. Sadece sezona dair 2 isteğim var kendi sahamızda oynayacağımız 2 maçta Beşiktaş ve Rize maçında parçalayalım bunları yeter onun haricinde isterlerse gidip fenerden 10 yesinler

Ne hayirli maglubiyeti kafayi mi yediniz küme düsme potasindan 3 puan uzaktayiz.

Ne kadar galibiyet alabiliyorsak almaliyiz bu vakitten sonra. Burak Elmas'in fisinin cekilmesi icin yenilmemizi istemek büyük midesizlik. O figüran baskan nasil olsa artik iflah olmaz, bunun icin takimin yenilmesini istemenize gerek yok.

bu çapsızların attığı bir kazık da akbabayı bize karşı oynatmak
10 yaşındaki fmci velet bile bana karşı oynayamaz diye madde koydurtuyor.

torrent takımı iyi çalıştıyor bence,ve ilk defa uzun süreli beraber antrenman yapılıyor,alanya maçı göz korkutmasın ,bu maç takım için tüm korkuların biteceğine inanıyorum futbol anlamında,ama hakemler konusunda bişey diyemem.önümüze engel olunmazssa 7-8 galibiyetlik seri umuyorum.benimkisi inanca bağlı tahmin,gerçeği elbette ALLAH bilir.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 24. haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı iki antrenmanla devam etti.

Antalya Lara'daki Nirvana Cosmopolitan'da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Futbol Takımı, her iki çalışmayı da otelin sahalarında gerçekleştirdi.

Sabah antrenmanında ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardında gruplar halinde taktik çalışma gerçekleştirildi. Akşam antrenmanında da önce ısınma ve top kapma-pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

Milli takım kampındaki Mostafa Mohamed, tedavileri süren Fernando Muslera ile Mbaye Diagne antrenmanlarda yer almadı. İzinden dönüp kampa katılan Sofiane Feghouli her iki antrenmana da katıldı. Sabah özel bireysel programla çalışmalarını sürdüren Cicaldau, akşam antrenmanının bir kısmında takımla çalışmalara başladı.

feguliye ne izni vermişler
bi de çikaldo düzelir umarım maça dek
çift idmanın sürmesi iyi

torrent takımı iyi çalıştıyor bence,ve ilk defa uzun süreli beraber antrenman yapılıyor,alanya maçı göz korkutmasın ,bu maç takım için tüm korkuların biteceğine inanıyorum futbol anlamında,ama hakemler konusunda bişey diyemem.önümüze engel olunmazssa 7-8 galibiyetlik seri umuyorum.benimkisi inanca bağlı tahmin,gerçeği elbette ALLAH bilir.
mesela yazdığım mesaja bi örnek video göstereyim,alanya veya bundan sonraki maçlarda rakip defans dizliminin belini kıracak şekilde gol pozisyonları üretebiliriz.alanya maçında belki bu şekilde bir iki gol atabiliriz kısmetse

Florya'da bizdeki kadar karamsar hava yoktur.Hoca milli arada takımı güzel hazırlamıştır diye düşünüyorum, Ts maçı bize umut verdi hatta forvetimiz olsaydı almıştık.

bunu kaybedebiliriz ama sonraki maçlarda çıkışa geçmemiz şart

Geri
Üst Alt