⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

terim ve elmas koca takımı ne hale getirdi. kesin yeniliriz diye bekliyoruz maçı

Berkan ve Taylani okudum gerisine bakmadim iyikide bakmamisim forvette babel varmis Alanya icin rahat bir galibiyet olur Allah penaya sabit versin

IMG_0487.jpg
vay be bunuda mı görecektik ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilk 4 maçında, 4 mağlubiyet alan olmadı daha şimdiye kadar. Umarım öyle kalır.

Ilk golü bulursak ikinciyide acil kovalamamiz lazim, yoksa isimiz yas. Örnegini cok yasadik...
Ilk golü bulalımda reis. Bireysel hatayla gol yemeyelim sitkim sıyrıldı artık. Okadar komik goller yiyoruzki

Pulgar Boey hazır değil belli ki gomis hiç yok ortada şu çıkardığı 11de eleştirilebilir ek tek şey PVA..Onun alternatifleri de Semih ve Oğulcan yani..Kadroda bir sıkıntı göremiyorum benim asıl takildigim kısım yeni bir hoca takıma gelince kadro ne olursa olsun takımı motive eder en azından 1 maç kazanır torrent sadece oyun olarak %20-30 luk bir katkı yaptı sonuca yansıtmadığı sürece tekmeyi yer bence bu maç son şansı haftaya beklemez kimse ..

Zirt pirt sakatlanan Boey ve bir gözü kör olan 1 seneden fazladir top oynamayan Omar'a güvenip az cok ne verdigini bildigin Yedlin'i yollamak basimizi cok agritacak gibi gözüküyor.

Barış alpere ciddi para verdik, kadroya bilr giremiyor artık. Yiğit gokoglan gibi olur sonu. Bari kiraya verseydik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 puanın da kazanç olacağını düşünüyorum.

Beni bu psikolojiye sokanlara yazıklar olsun.

Boey 90 dkyi çıkaramaz demis doktorlar,pulgarin da bileğinde hafif problem varmis.sadece 30 dk cikarabilir dedi torrent.tabi pulgari sahaya sürmeliydik ve bi tarafina bisey olmaliydi.boeyde 25.dakikada bayilip ciksa kafiydi.insanlik bunu gerektirir

Geri
Üst Alt