- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
aynı bölgede yaw. pva bek knkTaylan, sağbek galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı bölgede yaw. pva bek knkTaylan, sağbek galiba
sakatlığı falan vardır 2 tane kaleci var yedekteBarış alpere ciddi para verdik, kadroya bilr giremiyor artık. Yiğit gokoglan gibi olur sonu. Bari kiraya verseydik.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zirt pirt sakatlanan Boey ve bir gözü kör olan 1 seneden fazladir top oynamayan Omar'a güvenip az cok ne verdigini bildigin Yedlin'i yollamak basimizi cok agritacak gibi gözüküyor.
Alt yapı kuralindan olabilir 2 kaleci.sakatlığı falan vardır 2 tane kaleci var yedekte
Boey sakat mi Covid mi kankaZirt pirt sakatlanan Boey ve bir gözü kör olan 1 seneden fazladir top oynamayan Omar'a güvenip az cok ne verdigini bildigin Yedlin'i yollamak basimizi cok agritacak gibi gözüküyor.
o tabiri ALLAH oyuna karışır diye kullanmıyorum,kesin olanı gelecekte olanı ALLAH bilir anlamında söylüyorum,çünkü ben gelecekte ne olaccağını bilemem sadece umut ederek tahminde bulunurum.Gercekleri Tabi Allah bilirde Bu şeytani oyuna da karışmaz sanirsam
13.53 baslamadi hala. Az sonra baslicak. Takipte kalinKaç kaç hocam maç nasıl oynuyoruz
O bireysel hatacilar sahada yine sagolsunlar. Sacma isler yapmazlar umarim, yoksa orda kalsinlar diyecemde adamlar tatil bölgesinde.Ilk golü bulalımda reis. Bireysel hatayla gol yemeyelim sitkim sıyrıldı artık. Okadar komik goller yiyoruzki.
Hazir olmayan adamlar neden alindi o o zaman?
Alanya'nin kadro kalitesi daha yüksek.Arkadaslar sagbek icin alternatifler yeni gelen semih ve savunmasi 0 olan ogulcan .kemal sunalin bir filmde dedigi gibi elimizde bunlar var.torrentta hata aramayi birakin ve eldeki malzemeyi kabullenin artik
Haftaya son maci olur eger kaybedersekPulgar Boey hazır değil belli ki gomis hiç yok ortada şu çıkardığı 11de eleştirilebilir ek tek şey PVA..Onun alternatifleri de Semih ve Oğulcan yani..Kadroda bir sıkıntı göremiyorum benim asıl takildigim kısım yeni bir hoca takıma gelince kadro ne olursa olsun takımı motive eder en azından 1 maç kazanır torrent sadece oyun olarak %20-30 luk bir katkı yaptı sonuca yansıtmadığı sürece tekmeyi yer bence bu maç son şansı haftaya beklemez kimse ..
Hic bir Galatasaray taraftari Ömer Bayram ve Taylan Antalyali'yi sindiremez, kabul edemez.Hazır olan adamı da bedava verirlerdi zaten para yok kardeşim neyini anlamıyorsunuz yazın son kurşun atıldı işte...Ayriyetten Pulgarin sakatlığı tamamen talihsizlik herif gitti milli maçta sakatlandı..
Eleştirilecek çok şey var ama gördüğüm kadarıyla hep yanlış yerlerden vuruluyor ..