⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Kalede ismailin olmaması bile yeter bana. Kadro tercihi yanlış ama bu çıkan kadronun sorumlusu torrent değildir. Transfleri zamanında yapsaydı burak bey

Zirt pirt sakatlanan Boey ve bir gözü kör olan 1 seneden fazladir top oynamayan Omar'a güvenip az cok ne verdigini bildigin Yedlin'i yollamak basimizi cok agritacak gibi gözüküyor.

Reis yedlin oynayacagina inan ki PVA oynasın ben uzun süredir Sabri dahil iqsu bu kadar düşük bir futbolcu hatırlamıyorum formamız altinda

Her gittiğimiz yerde bağırıyorlar ya kümeye diye işte öyle bir kadro kurup güçlü olacaksın ki bundan sonra, bunların hepsini bağırta bağırta yeneceksin, Antalyanın ilçesi bile konuşur olmuş la hepi topu Gazipaşa ile Side arasında küçük bir yerleşim yerisiniz haddinizi bilin

Arkadaslar sagbek icin alternatifler yeni gelen semih ve savunmasi 0 olan ogulcan .kemal sunalin bir filmde dedigi gibi elimizde bunlar var.torrentta hata aramayi birakin ve eldeki malzemeyi kabullenin artik

Bize hazır oyuncu lazım diyip Gedson u almayan bamşkan hazır Gomis ve Pulgar’ı aldı Gomis kadroda yok Pulgar’ın 30dk kondisyonu varmış :):):):(.):):):):).).

Hazir olmayan adamlar neden alindi o o zaman?

Hazır olan adamı da bedava verirlerdi zaten para yok kardeşim neyini anlamıyorsunuz yazın son kurşun atıldı işte...Ayriyetten Pulgarin sakatlığı tamamen talihsizlik herif gitti milli maçta sakatlandı..
Eleştirilecek çok şey var ama gördüğüm kadarıyla hep yanlış yerlerden vuruluyor ..

Arkadaslar sagbek icin alternatifler yeni gelen semih ve savunmasi 0 olan ogulcan .kemal sunalin bir filmde dedigi gibi elimizde bunlar var.torrentta hata aramayi birakin ve eldeki malzemeyi kabullenin artik
Alanya'nin kadro kalitesi daha yüksek.

Pulgar Boey hazır değil belli ki gomis hiç yok ortada şu çıkardığı 11de eleştirilebilir ek tek şey PVA..Onun alternatifleri de Semih ve Oğulcan yani..Kadroda bir sıkıntı göremiyorum benim asıl takildigim kısım yeni bir hoca takıma gelince kadro ne olursa olsun takımı motive eder en azından 1 maç kazanır torrent sadece oyun olarak %20-30 luk bir katkı yaptı sonuca yansıtmadığı sürece tekmeyi yer bence bu maç son şansı haftaya beklemez kimse ..
Haftaya son maci olur eger kaybedersek

Hazır olan adamı da bedava verirlerdi zaten para yok kardeşim neyini anlamıyorsunuz yazın son kurşun atıldı işte...Ayriyetten Pulgarin sakatlığı tamamen talihsizlik herif gitti milli maçta sakatlandı..
Eleştirilecek çok şey var ama gördüğüm kadarıyla hep yanlış yerlerden vuruluyor ..
Hic bir Galatasaray taraftari Ömer Bayram ve Taylan Antalyali'yi sindiremez, kabul edemez.

Geri
Üst Alt