⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Alanya 1 3 ķazanďığı soñ maçında 3 golde kontrataktan âtılmïş. Dikkat.

kazanalım

sonra konya kazansın
kayseri hatay berabere
başak fener berabere
antalya bjk berabere

tüm yenı transferler oynuyacak bence gomis hazır degilim diyor ama o hali bile yeter

eskiden antrenmanda hangi oyuncu iyi performans sergiliyor felan deniliyordu ya da ben mi denk gelmiyorum,bu pena nasıl acaba,alanya maçı için kalede enazından bi kaleci var diyebilecek miyiz diye bi analiz kritik felan yapamıyoruz

Naber lan yakışıklı. Forumda peşimi bırakmış gibisin. Ne mention var ne like ne de 300 euro muhabbeti. Aramız limoniyse ben o limonu lahmacuna sıkar yerim. Getirtme oralara
Yok forumda okuma rolüne geçtim şimdilik, beklediğim 8 numara gelmemesi henüz beni dertlere gark ediyor.

Yok forumda okuma rolüne geçtim şimdilik, beklediğim 8 numara gelmemesi henüz beni dertlere gark ediyor.

Banada fena koydu. Gedson'u alamamak mesele değil. Ne bileyim Valenciaya, Fransanin ikinci ligine gitse bile agzimi acmazdim.

Ama veledin beşiktasla anlasip uzerine rizeye gitmesini hazmedemedim

Şu 10 günlük aranın takıma nasıl yansıdığını görmemiz açısından önemli maç. Torrent farkını göstermeli.

Torrent oynatmak istedini az cok artik birsekilde oyunculara göstermistir, bu mac Torrentin gercek sinavi olacak ama adamin sansi yok ki karsisinda Faroli reis var, ve alanya fena takim degil. Insallah yeneriz diyecegim ama ruhsuz futbolculari görünce hic ümidim kalmiyor.

Geri
Üst Alt