⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Torrent oynatmak istedini az cok artik birsekilde oyunculara göstermistir, bu mac Torrentin gercek sinavi olacak ama adamin sansi yok ki karsisinda Faroli reis var, ve alanya fena takim degil. Insallah yeneriz diyecegim ama ruhsuz futbolculari görünce hic ümidim kalmiyor.
torrentten ziyade oyuncuların karakteri var mı yok mu onu kanıtlamaları gerekir.oyuncularda ahlaki eksiklik varsa torrent dünyanın en dahi hocası olsa bile faydasızdır.

ben hocanın profesyonel olduğuna işini yapmaya çalıştığına futbolu bildiğine iyi şeyler katacağına inanıyorum,çünkü adam futbol konuşuyor hep ,odaklandığı şey mesleği olduğu gayet ortada,bu takım hemen hemen hepimiz diyoruz nolursa olsun az gol yiyen gruptan namağlup lider çıkan takım ve oyuncular gene aynıydı.sadece doğru oyun ve o oyunu doğru oyanamak yeterli kısmetse.oyuncular çıkıp biz futbol oynayacaz ve kazanacaz demesi lazım

jvx859gy.jpg

+ Gomis,Feghouli,Morutan,Barış,Babel

Kadro gayet iyi sayılır belki Fegh veya Morutan da sağ açıkta başlayabilir Emre yerine.

Allah yardımcımız olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

———-———Pena———
Boey—-Nelsson—Marcao—-Berkan
—-——Erick——Cicaldau——
————Morutan/Feghouli———
Emre——————————-Kerem
———-———Gomis————-

Antalya bize göre cok daha iyi durumda olsada bizim artik kaybedecek lüksümüz kalmadi. Ne yapip edip kazanmamiz gerekiyor. Bu kadar üst üste yenilgilerden sonra yeter artik. Isler tekrar ters giderse Istanbula adim atmasinlar bir daha.
Gomis eyer 11'de cikarsa ilk dönemdeki gibi güzel bir baslangic yapar yardirir golleri umarim, 1-0 yetmiyor 2-3 bulmamiz sart.

Artık birlik ve beraberlik içerisinde destek olma vakti geldi.Bana göre efsaneliği hiç değişmese de ne Fatih Terim,ne Burak Elmas,ne Faruk Süren,ne Ünal Aysal daha sayabileceğim birçok kişi dahil bütün isimler gündem dışı kalmalı ve sadece Galatasaray a,takımımızın geleceğine odaklanmalıyız.Ua ile bir bağım olmamasına rağmen bu şekilde her koşulda takımımıza destek olmalıyız.

Geri
Üst Alt