SL 21/22 H:25 | Adana Demirspor 1-1 Beşiktaş | MS | 14 Şubat

Hakem ADS’yi sinir harbine sokarak 10 kişi bırakma derdinde, üstüne düşeni başarıyla yaptı ilk yarı.

Yapma n'olursun, bırak o yerimi doldursun
Bana ihtiyacın olursa sarıl ona, elbet unutursun

Yapma n'olursun, bırak o yerimi doldursun
Bana ihtiyacın olursa sarıl ona, elbet unutursun

Değişen bir kural için ona bakılmaz diyemezsin. Oyuncu kasıtlı basmıyor topa gidiyor, topa diğeri dokununca ayağını çekmesi imkansız.

Bu tip konularda her sene kural değişiyor.
Ayağının şekli ve basışı faul. Topa dokunamadı diye bir şey yok diyilecek bir müdahale değil. Üstten indiriyor bir de

Bjk’nin golünde devam kararı doğruydu fakat Adana’nın golü de temizdi bence. Futbolu iyice basketbola çevirmenin anlamı yok. Her basmada faul olacaksa oyuncular topa girmesin. Kural olarak belki doğru olabilir ama futbolun ruhuna aykırı bence.

Şu Balotelli’nin Yunus’a attığı pası bizim ligde başka topçu yapamaz, bırak bizim takımdakileri…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk nin golünde var devreye giremiyor renktaşlarım faul den sonra
Top demirspor a geçiyor kaptırıyorlar sonra malca bakıp gol yiyorlar
Demir in sayılmayan golünde faul var o ayağa basma olmasa topu o kadar rahat alıp gidebilir miydi?
Demirspor kazansa ne kargaspor kazansa ne?stres yapmayın bu maçtan bol kırmızı vs çıksın kargalara beklentim bu

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya kardeşim anlamiyorsun, ya da bilmiyorsun. Adam gidip bilerek basmıyor. Top için mücadele varken digeri topu ayağından çıkartıyor ve ayağı altta kalıyor. Nasıl bir futbolcunun ayağı kırıldığı zaman herseferin de kırmızı kart veya faul değilse, bu da onun gibi. Pozisyon icabı ayağı altta kalıyor. HER BASMA FAUL DEĞILDIR.
Futbol topuna bir kere değmemiş adam su pozisyonları degerlendirisiyle kendini belli ediyor zaten. Bu kadar anlıyorsun anca her basma faul değil diyerek şu hareketi temize çıkaramazsın. Buna faul değil diyen de kusura bakmasın gram anlamıyordur futboldan

Ayağının şekli ve basışı faul. Topa dokunamadı diye bir şey yok diyilecek bir müdahale değil. Üstten indiriyor bir de
Yav Behzat aç IFAB kural değişikliklerini incele, senin dediğin 10 sene önceydi.

Bu tip kırılgan pozisyonlarla ilgili hükümler sürekli değişiyor. Geçen sene Taylan aynısını yaptı Kayseri maçında, faul bile değilken sarı yemişti sonra Kayseri yöneticileri çıktı faul değil pozisyon hakem ekibimizle görüştük falan. Aç Ulenberg'in açıklamasını bul.

Ben sana kaç tane done sunuyorum sen kendi öznel fikirlerinle faul diyorsun, bak ben faul ya da değil de demiyorum geçen sene değildi diyorum.

Geri
Üst Alt