- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.008
- 3.048
Heis dün Trabzon-Konya maçını izledin mi?enfes 1 half.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heis dün Trabzon-Konya maçını izledin mi?enfes 1 half.
Bende yeni bitti , önemli olan heyecanı koruyabilmek.Devre biteli 5 dakka. Oldu renkdas
Balotelllliiiiii??Vargas ,Muriç ve Yunus gibi 3 adam bizde yok, olay bu kadar basit.
ÖylemiYok , hatta adanalı adam basmış ayağına Alexin.
Balotelllliiiiii??
Heis dün Trabzon-Konya maçını izledin mi?
Ayağının şekli ve basışı faul. Topa dokunamadı diye bir şey yok diyilecek bir müdahale değil. Üstten indiriyor bir deDeğişen bir kural için ona bakılmaz diyemezsin. Oyuncu kasıtlı basmıyor topa gidiyor, topa diğeri dokununca ayağını çekmesi imkansız.
Bu tip konularda her sene kural değişiyor.
Evet o yüzden Espanyol 2 sene önce 10+ m euro vermişti.vargas büyük topçu
Bundesliga temposunda bir maçtı diyenler olmuş heis de ben izleyemedim, gerçekten o kalitede bir maç mıydı diye soracaktım.ewt hocam
Bundesliga temposunda bir maçtı diyenler olmuş heis de ben izleyemedim, gerçekten o kalitede bir maç mıydı diye soracaktım.
Futbol topuna bir kere değmemiş adam su pozisyonları degerlendirisiyle kendini belli ediyor zaten. Bu kadar anlıyorsun anca her basma faul değil diyerek şu hareketi temize çıkaramazsın. Buna faul değil diyen de kusura bakmasın gram anlamıyordur futboldanYa kardeşim anlamiyorsun, ya da bilmiyorsun. Adam gidip bilerek basmıyor. Top için mücadele varken digeri topu ayağından çıkartıyor ve ayağı altta kalıyor. Nasıl bir futbolcunun ayağı kırıldığı zaman herseferin de kırmızı kart veya faul değilse, bu da onun gibi. Pozisyon icabı ayağı altta kalıyor. HER BASMA FAUL DEĞILDIR.
Yav Behzat aç IFAB kural değişikliklerini incele, senin dediğin 10 sene önceydi.Ayağının şekli ve basışı faul. Topa dokunamadı diye bir şey yok diyilecek bir müdahale değil. Üstten indiriyor bir de