- 12 Şubat 2010
- 5.005
- 1.323
- 1.748
26
93 25 45 _6
22 15 33
54 18 _7
93 25 45 _6
22 15 33
54 18 _7
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet abi en makulu o görünüyor
Aynen yemeği de yiyip geçmek için ideal. Bayadır gitmiyorum avmyi de bilmiyordum iyi olduhem bi dolanırsın yer içersin sonra toplu şekilde yürüyor herkes biraz yokuş tırmanırsın o kadartramway da var ama gerek yok..
Neden arabayla gidiyorsun renktas. Taksim'e rahat ulasabiliyorsan sayet Kizilkayalarda 4 tane ıslak indir, oradan metro ( Metronun kalabalık olacağını zannetmiyorum eskisi gibi) ile direk stada zaten.Aynen yemeği de yiyip geçmek için ideal. Bayadır gitmiyorum avmyi de bilmiyordum iyi oldu
Pendikte oturuyorum rdaş. Yoksa mantıklı tabiNeden arabayla gidiyorsun renktas. Taksim'e rahat ulasabiliyorsan sayet Kizilkayalarda 4 tane ıslak indir, oradan metro ( Metronun kalabalık olacağını zannetmiyorum eskisi gibi) ile direk stada zaten.
Bu kadroda atak kesmeye çalışmaktan Pulgar'a "ben nereye geldim yahu" dedirtirGomis ikinci yarı çıkabilir Mo girebilir belki ama bana göre eksik bir kayseriye karşı en ofansif ve kreatif kadro bu.
Pena
Boey/Omar ---Nelsson --- Marcao --- PvA
Pulgar
Morutan--- Halil
Emre K.--- Gomis--- Kerem
Skor tahminim 4 -1
Pena
Boey. Nelson. Marcao. PVA
Pulgar
Emre K. Ömer B.
Feghouli Gomis. Kerem
#Taylan-Berkan olmadan şu kadroyu bir denesek olmaz mı...
içerdeki maçta karşıyı çok tedirgin edip oyunu yığan mantıktayım açıkçası - kaldı ki adamların eksikleri olursa zaten kapanı kontraya oynayacaklardır.Bu kadroda atak kesmeye çalışmaktan Pulgar'a "ben nereye geldim yahu" dedirtir![]()
Teşekkür ederim cevabın için dediğini yapıp tekrar deneyeyimTarayıcıda sorun olabilir. Çerezleri silip tekrar denersen belki düzelir bilemedim.
Gsc'nin gözleri sen olacaksın tribündeAynen yemeği de yiyip geçmek için ideal. Bayadır gitmiyorum avmyi de bilmiyordum iyi oldu
Yuhalanacak adam olursa söyleyinGsc'nin gözleri sen olacaksın tribünde
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yuhalanacak adam olursa söyleyin