- 1 Ocak 2011
- 15.415
- 10.448
- 1.838
Dip Not:Sampiyon oldugumuz yil Gomisin ilk maci Kayserispor ile Gomis 2 gol ile siftah yapiyor.Seneler sonra bir kayseri maci ve Gomisin tekrar ilk maci .Hadi bakalim Bismillah Krall.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dosmusun dusman mi mubarek adamPulgar 20. Dakikaya kadar sarisini gorur
Her yönetim bizi bir mevki ile sınıyor, Dursun Özbek döneminde müthiş bir takım kurulmuş olmasına rağmen sol-bek alınmamıştı. Rahmetlik Mustafa Cengiz yönetimi bizi ilk günden itibaren forvet ile sınadı şimdi Burak Elmas yönetimi de bizi orta saha transferi ile sınıyor herhalde8 numara yazın almalıyız![]()
Morutanı ortaya çek halili kanata at renktaş.-------------------------pena-----------------------
omar-----nelsson------marcao------pva
---------------------erick---------------------------
--------------------------------ömer/cica-------
morutan-----halil---------------------kerem
------------------------gomis-----------------------
Olmasi gereken bu.
Yok böyle iyi, halil oranin oyuncusu ama önüne santrafor cekmek kimsenin aklina gelmedi bu zamana kadar.Morutanı ortaya çek halili kanata at renktaş.
Morutan kanatta yavaş kalıyor orta sahada serbest olarak forvet arkası oynamalı bence.Yok böyle iyi, halil oranin oyuncusu ama önüne santrafor cekmek kimsenin aklina gelmedi bu zamana kadar.
Cica oynayacaksa Erick’in yanında oyun kurucu oynamalı. AMC’de hiçbirşet yapamıyor. AMC oynayacaksa yerine halil.Gomis
Kerem-berkan-cica-emre
Pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena
Maç içinde keremi gomis arkasında serbest görmek istiyorum. Kanatta enerjisinin çoğunu boşuna harcıyoruz bence. Gomisin açacağı alanları en iyi değerlendirebilecek oyuncu kendisidir
Zaten hizli ataklarla oynamiyoruz. Possession oynuyoruz bu hocaya göre. Orda cok hizli Kanat oyuncun olmasi gerekmiyor. Daha cok oyunu kurabilen oyuncu. Örnegin gezzhal jk de.Morutan kanatta yavaş kalıyor orta sahada serbest olarak forvet arkası oynamalı bence.
+Zaten hizli ataklarla oynamiyoruz. Possession oynuyoruz bu hocaya göre. Orda cok hizli Kanat oyuncun olmasi gerekmiyor. Daha cok oyunu kurabilen oyuncu. Örnegin gezzhal jk de.
Gavranovic bayağı tehlikeli bir herif.
Bizim defanstaki andavallar dikkatli olmalı.
Ben de ilk geldiğinde böyle düşündüm ama sanki kalabalık içinde kayboluyor. Kanatta hızı olmasa bile çalım yeteneği ile daha iyi iş yapabilir sankiMorutan kanatta yavaş kalıyor orta sahada serbest olarak forvet arkası oynamalı bence.