⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Dip Not:Sampiyon oldugumuz yil Gomisin ilk maci Kayserispor ile Gomis 2 gol ile siftah yapiyor.Seneler sonra bir kayseri maci ve Gomisin tekrar ilk maci .Hadi bakalim Bismillah Krall.

Topçuların hiçbir suçu yok. İğrenç bir tribün kültürümüz var ülke olarak. Passolig stad yeri ekonomi vs. bahane bunlar düzelse bile kolay kolay düzelmez ben artık buna ikna oldum.

Bana koyan it Bjklilerin son maç tıklım tıklım doldurmalarıydı. Yani onların hali de hal değil demek ki takımın gidişatı bahane değil.

İmkanım olsa maça giderim.

-------------------------pena-----------------------
omar-----nelsson------marcao------pva
---------------------erick---------------------------
--------------------------------ömer/cica-------
morutan-----halil---------------------kerem
------------------------gomis-----------------------

Olmasi gereken bu.

8 numara yazın almalıyız
Her yönetim bizi bir mevki ile sınıyor, Dursun Özbek döneminde müthiş bir takım kurulmuş olmasına rağmen sol-bek alınmamıştı. Rahmetlik Mustafa Cengiz yönetimi bizi ilk günden itibaren forvet ile sınadı şimdi Burak Elmas yönetimi de bizi orta saha transferi ile sınıyor herhalde

-------------------------pena-----------------------
omar-----nelsson------marcao------pva
---------------------erick---------------------------
--------------------------------ömer/cica-------
morutan-----halil---------------------kerem
------------------------gomis-----------------------

Olmasi gereken bu.
Morutanı ortaya çek halili kanata at renktaş.

Kayseri'nin kupa maci oldugunu bilmiyordum.
2 - 1 degil 3 - 1 kazaniriz

Pena
Boey Nels Marc PvA
Pulgar Cica
Morutan Halil Kerem
Gomis
Vay anasini yaw yerli kontenjani dolmadi
Pok vardi yabanci kaleci aldik

Gomis
Kerem-berkan-cica-emre
Pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena

Maç içinde keremi gomis arkasında serbest görmek istiyorum. Kanatta enerjisinin çoğunu boşuna harcıyoruz bence. Gomisin açacağı alanları en iyi değerlendirebilecek oyuncu kendisidir​

Gomis
Kerem-berkan-cica-emre
Pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena

Maç içinde keremi gomis arkasında serbest görmek istiyorum. Kanatta enerjisinin çoğunu boşuna harcıyoruz bence. Gomisin açacağı alanları en iyi değerlendirebilecek oyuncu kendisidir​
Cica oynayacaksa Erick’in yanında oyun kurucu oynamalı. AMC’de hiçbirşet yapamıyor. AMC oynayacaksa yerine halil.

Zaten hizli ataklarla oynamiyoruz. Possession oynuyoruz bu hocaya göre. Orda cok hizli Kanat oyuncun olmasi gerekmiyor. Daha cok oyunu kurabilen oyuncu. Örnegin gezzhal jk de.
+

dome hoca transfer edilirken, ilk aklima gelen ,kafamda kurguladigim sablon vsvs ozelinde;
emre k nin bu hoca ile cok verimli ve etkili olacagi idi.
< ; > yeni sezona atleticolu *koke gibi bir duruma donusurse entegre ve devsirilme olarak oldukca memnun olurum kendisine dair.

salt kanat degilde kanat ic, orta ic gibi kullaniyor bu hoca possession oyun anlayisi denkleminde.
emre ciktigi ilk macta beni umutlandirmisti ilk yazdigima yonelik done bakimindan...

maca donersek:

pazartesi bu maca dair gorusum acikti. rahat bir galibiyet alacagimizi dusunuyorum.

ayrica,
kayserispor kupada 45 dakika 10 kisi oynadi , bizim maca bu elbette etki eder.

guzel bir ambians olmali tribunlerde. ne olursa olsun hangi durumda olursa olalim takimimiza sahip cikalim giden gitmeyen hep birlikte.

Gomis gittiği gibi değildir zaten ama beklediğimiz gibi çıkmazsa bizi çok üzecek gibi. Biraz heyecan katsa bile yeter şu an.

Geri
Üst Alt