⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer görmek istemiyorum , Aanholt , Boey bekleri olsun artık.

Pena
Boey-Nelsson-Marcao-Aanholt
Pulgar-Berkan
Morutan(Kılınç)-Halil(Cicaldau)-Kerem
Gomis(Mohammed)​

TünaydınGSC Ailesi, Galibiyet ile sonlandıracağımız bir gün olması dileği ile Herkese Selamlar , Saygılar

Dibi, derini gördük; dehlizlerden, derinlerden geliyoruz artık.Kazanalım,o zaman başka şeyler (Torrent,oyun planı vs).konuşabiliriz...İki golle geçmiş bir Kayserispor maçıyla açılış yapan Gomis yeniden Kayserispor maçıyla birlikte golle dönerse bir hava yaratabilir.Gerisinden ümidim yok,ilk maçta çok ağır gördüğüm Pulgar da dahil.

yes-baby.gif

mehmet özcanın dediğine göre emre kılınç bağırsağında sorun yaşamış. feghouli sağ kanada ömer bayram sol beke geçecek dedi. lanet olsun ömer feghouli izlemek istemiyorum artık morutan oynasın sol beke de genç yok mu ya

biz asigiz
askin da tarifi yoktur

son 6.20 !

Bu saatte heyecan bastı yahu... Düştüğüm hale bak... Bugün aptalca goller kacırmayalım hakemle kaybetmeyelim vallahi kaldıramam

Kayserispor favori derdim ama muhtemel kadroyu gorunce biraz umitlendim berkan ve taylanin olmadigi gomisin oynadigi bir kadro ile cikarsa kazaniriz

Dibi, derini gördük; dehlizlerden, derinlerden geliyoruz artık.Kazanalım,o zaman başka şeyler (Torrent,oyun planı vs).konuşabiliriz...İki golle geçmiş bir Kayserispor maçıyla açılış yapan Gomis yeniden Kayserispor maçıyla birlikte golle dönerse bir hava yaratabilir.Gerisinden ümidim yok,ilk maçta çok ağır gördüğüm Pulgar da dahil.
Pulgar 10 dakikada 1 top calma 2 sahipsiz top kazandi.Birde olumlu bi atagi keserek sari gordu.Defansif acidan fena degil gibi.

Geri
Üst Alt