⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

10 kişiye karşı oynadık, yine oyun üstünlüğünü alamadık orta sahada.Defansif olarak iş yapar ancak bizim eksiğimiz oyun kurucu bir ön libero Fernando gibi.Yoksa defansif işi Taylan, Berkan da yapıyor.
Taylan Berkan cok yumusak takip cok rahat geciyor bizim ortasahayi bizim eksigimiz sertlik.Donen toplari toplayamiyoruz rakibi boğamiyoruz

Bu akşam çıkış maçımız olacak Allah’ın izni ve Federasyon MHK’nın izni ile inşallah. Bir kıyım olmaz ise Kayseriyi yeneceğimizi umut ediyorum.

fakr beklemiyorum tek farklı galip gelebilirz diye tahmin ediyorum 2-1 gibi mesela,onun dışında zor geçeceğinide ,hatta çoğu taraftarın umudunun gerçek anlamda kırılabileceği bi maç olabilir,bu takım anca bu sıralarda bitirir bu takım olmaz yazın komple değişimi şart sözlerini okur gibiyim ,ama dediğim gibi bu takımın oyuncuları hocayı yemeye kalkmazssa ve verilen görevleri antrenmanları ciddiyetle yaparsa ,makina gibi bi takım olacağımıza inancım var benim.

fakr beklemiyorum tek farklı galip gelebilirz diye tahmin ediyorum 2-1 gibi mesela,onun dışında zor geçeceğinide ,hatta çoğu taraftarın umudunun gerçek anlamda kırılabileceği bi maç olabilir,bu takım anca bu sıralarda bitirir bu takım olmaz yazın komple değişimi şart sözlerini okur gibiyim ,ama dediğim gibi bu takımın oyuncuları hocayı yemeye kalkmazssa ve verilen görevleri antrenmanları ciddiyetle yaparsa ,makina gibi bi takım olacağımıza inancım var benim.
Ne zaman yabsnci oyuncu gelse hep ayni mUhabbet oyuncular Hocayi yiyecekmis pehh

Karantina dolayısıyla maçı evde ki televizyondan izleyeceğim hep kafe de izliyor idim. Ligin ilk maçı Giresun'u 2-0 yendiğimiz maçı izlemiştim tek. Bu yüzden galibiyetimiz h.o

Derbi maçı gibi bekliyorum bu maçı nedense.

Seyahat halinde olacağım için ilk yarıyı kaçırabilirim muhtemelen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt