- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
sol bekte ömer
sag kanatta feghouli oynarsa kayseri avantajli
sag kanatta feghouli oynarsa kayseri avantajli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar sahaya inmeli ve kıyım olmalı.Bunlar bizi düşürmeye and içmiş herhalde
Bu o 6 sn kuralıyla bizi biçen adam değil miydi
Bu akşam da uğraşacaklar belli ki
Net bir skor almak lazım yoksa işimiz zor
Taylan Berkan cok yumusak takip cok rahat geciyor bizim ortasahayi bizim eksigimiz sertlik.Donen toplari toplayamiyoruz rakibi boğamiyoruz10 kişiye karşı oynadık, yine oyun üstünlüğünü alamadık orta sahada.Defansif olarak iş yapar ancak bizim eksiğimiz oyun kurucu bir ön libero Fernando gibi.Yoksa defansif işi Taylan, Berkan da yapıyor.
dostum seni gsli listesinden silmisler ne düşünüyorsunTaylan Berkan cok yumusak takip cok rahat geciyor bizim ortasahayi bizim eksigimiz sertlik.Donen toplari toplayamiyoruz rakibi boğamiyoruz
suphemız yok torrent hocam var takımın basındaKoyacak miyiz renkdaslar
Torrent yuzundendostum seni gsli listesinden silmisler ne düşünüyorsun
Ne zaman yabsnci oyuncu gelse hep ayni mUhabbet oyuncular Hocayi yiyecekmis pehhfakr beklemiyorum tek farklı galip gelebilirz diye tahmin ediyorum 2-1 gibi mesela,onun dışında zor geçeceğinide ,hatta çoğu taraftarın umudunun gerçek anlamda kırılabileceği bi maç olabilir,bu takım anca bu sıralarda bitirir bu takım olmaz yazın komple değişimi şart sözlerini okur gibiyim ,ama dediğim gibi bu takımın oyuncuları hocayı yemeye kalkmazssa ve verilen görevleri antrenmanları ciddiyetle yaparsa ,makina gibi bi takım olacağımıza inancım var benim.
Torentciler sana bileniyor semih.. Galibiyet gelirse rahat birakmazlar seni..Torrent yuzunden