⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Avrupa yakasinda burhan altintop sevgilisi olmayinca tanriverdiye yakariyodu.oglum tanriverdi bana bir kiz bul,nefes alsin yeter diyodu.yarin kayseri ortasahasinda ibrahim akdag iyi görünse,oyle biri bile bizde yok denecek.durumumuz bu.fareler bile beyaz at olmus Galatasaray taraftarının gözünde.iyi geceler

Avrupa yakasinda burhan altintop sevgilisi olmayinca tanriverdiye yakariyodu.oglum tanriverdi bana bir kiz bul,nefes alsin yeter diyodu.yarin kayseri ortasahasinda ibrahim akdag iyi görünse,oyle biri bile bizde yok denecek.durumumuz bu.fareler bile beyaz at olmus Galatasaray taraftarının gözünde.iyi geceler
O ite dikkat edilmesi lazım yine kendini bir dirseğin , ayağın önüne atıp sahtekarlık yapabilir. Zaten ne iş anlamadım hikmet nerde bu haysiyetsiz orada ilk bunu mu götürüyor yanında ne.

O ite dikkat edilmesi lazım yine kendini bir dirseğin , ayağın önüne atıp sahtekarlık yapabilir. Zaten ne iş anlamadım hikmet nerde bu haysiyetsiz orada ilk bunu mu götürüyor yanında ne.
Aynen,it mit ama herkes mi berkandan,taylandan iyi abi?bu iki arkadasinda performansini yukari cekmek lazim

Yahu ne Ömer'i kafayı mı yediniz futbol bu herifi bıraktı 3 senedir..3 sene önce orta sahada idare etti diye kendinizi kandırmayın bu herifin olacagi tek yer tribundur bu saatten sonra ..Begenmediginiz Berkan bile bunu top diye oynar ..Pulgarin yanında öncelikle berkani 2-3 maç görmek lazım ondan sonra başka alternatif dusunulur
Omer futbolcu değil hocam çok vasat

Ömer bu takımda rahat oynar. En çalışkan oyuncu. Her zaman asiste yakın duruyor.

FLWByf9WYAUHfJl

Geri
Üst Alt