- 11 Haziran 2015
- 39.669
- 28.138
- 2.193
Bu akşam izledin mi maçı nasıldı
yok üstad izlemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu akşam izledin mi maçı nasıldı
Bay Torent dayk umarim bugun ben ve benim gibi Galatasaray asigi çavolarinin gununu zehir etmessin adam gibi kadro cikar, adam gibi top oynat ,pozisyon verme.Hadi bakalim galibiyet gelsin artik
Ligin sefiri rizedemi oyniyor
Ligin sefiri olmadiginin ispati5 puan altımızda ki bi takımda oynuyor ligin sefiri, bunu haketmiyor tabi
O ite dikkat edilmesi lazım yine kendini bir dirseğin , ayağın önüne atıp sahtekarlık yapabilir. Zaten ne iş anlamadım hikmet nerde bu haysiyetsiz orada ilk bunu mu götürüyor yanında ne.Avrupa yakasinda burhan altintop sevgilisi olmayinca tanriverdiye yakariyodu.oglum tanriverdi bana bir kiz bul,nefes alsin yeter diyodu.yarin kayseri ortasahasinda ibrahim akdag iyi görünse,oyle biri bile bizde yok denecek.durumumuz bu.fareler bile beyaz at olmus Galatasaray taraftarının gözünde.iyi geceler
Aynen,it mit ama herkes mi berkandan,taylandan iyi abi?bu iki arkadasinda performansini yukari cekmek lazimO ite dikkat edilmesi lazım yine kendini bir dirseğin , ayağın önüne atıp sahtekarlık yapabilir. Zaten ne iş anlamadım hikmet nerde bu haysiyetsiz orada ilk bunu mu götürüyor yanında ne.
23 yaşında henüz, bahsettiğin seviyelere çıkar rahatlıkla -Sneijder hariç-Ligin sefiri olmadiginin ispati
Ligin sefiri dedigin adam Sneijderdir, Ghezzal yada Talisca veya iyi zamaninda Nando
Omer futbolcu değil hocam çok vasatYahu ne Ömer'i kafayı mı yediniz futbol bu herifi bıraktı 3 senedir..3 sene önce orta sahada idare etti diye kendinizi kandırmayın bu herifin olacagi tek yer tribundur bu saatten sonra ..Begenmediginiz Berkan bile bunu top diye oynar ..Pulgarin yanında öncelikle berkani 2-3 maç görmek lazım ondan sonra başka alternatif dusunulur
Ghezzal ne ara sefir oldu yav. Ghezzal sefirse Sneijder sefir sevendir.Ligin sefiri olmadiginin ispati
Ligin sefiri dedigin adam Sneijderdir, Ghezzal yada Talisca veya iyi zamaninda Nando
Rakibe asist yapmak için çok çalışıyor gerçekten.Ömer bu takımda rahat oynar. En çalışkan oyuncu. Her zaman asiste yakın duruyor.
GTA 6 kapak resmi sandim taşı bizi gringo