Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Gomis
İdeale ulaştık sene başından beri.. Bir zahmet çıkışa geçelim artık. Aylar sonra ilk defa bir maçı kazanacağımızı tahmin ediyorum
SM-M127F cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sevgili yigit , cok cok iyi bir dizilis yapmissin ellerine saglik.
sezon oncesi istedigim dizilis idi bu. < > 4231 . bizim kadromuza eldeki oyuncu tipolojisine en uygun dizilis oldugunu dusunuyordum bu dizilisin...
pozisyonel futbolda olmasi gereken ozelliklte kilit oyuncular suan elde mevcut-bunlari iyi islemek dogru yerde oynatmak onemli nuansti. bunu sezon basinda malesef yapamadik,hoca yanilgiya dusmustu-ki o donem de vurgulamistim nacizane olarak nedenlerini...
pulgar gerektiginde 4lunun onunde tek dm olarakta oynar gerektiginde ciftli , gerektiginde de 3lu orta blokta da oynar. fundamentali ve tecrubesi ile orta sahayi dengeleyip toparlayacaktir. aldigi toplari keremle,emre ile,cica ile bulusturmak en hizli ve ilk oncelikli yapacagi olusumlar olacaktir top ayaginda oldugunda.
cica olmasi gereken yerde. kerem ve emre kenar gozukselerde daha ice yakin oynayacak anlayista yer alacaklardir buyuk ihtimalle. iceriye girisli ve yapilan servislerde gomis ile topu bulusturmak isteyeceklerdi, seken veya arkaya kacan toplari kanat beklerimiz mutlaka toplayip ribaund sekilde topu tekraran rakip ceza sahasina servis edecekleri bir anlayista cesitli varyasyonlarin olacagi zengin atak opsiyonlari ile macta istedigimiz pozisyonlara girecegimizi dusunuyorum.
*duran toplari mutlaka pulgar kullanmali. bu oyuncunun en onemli ve en guclu one cikan yonu bu idi, topla meziyet baglaminda. ben bugun imkan olursa en az 1 asist bekliyorum kendisinden. belki 1 gol de olabilir.
dome hoca gelirken em beklentimin oldugu oyuncumuz : emre kilinc idi.
kendisini atleticolu koke'ye benzetiyorum bir cok yonden. umarim zamanla tam o yone evrilir. kilit oyuncularimizdan oldugunu dusunuyorum ozellikle pozisyonel futbol anlayisi ozelinde....
berkan dan tek beklentim, pva one cikarken onun biraktigi bosluklari cabucak hizi ve dinanizmi ile kapatmak olmali.
yedigimiz gollerin cogu sol kanat bekin ya bireysel ya kademesel hatalarindan meydana gelmisti ozellikle ads maci ve bugune gelinen surecte bu bariz one cikmisti.
boey sakatlik sonrasi oynadigi surelerde pek umut vermedi. umarim toparlanmis olarak sahada kendisini gosterir.
onun cizgiye inisleri ile rakip defansi da o yone cekebilir akabinde arka planda pva,kerem,pulgar vs ile olasi sut imkani kazanabiliriz. bu macta kanat bekler onceki maclara oranla daha ofansif oynamali-sahada gomis var ise...
en merek ettigim oyuncu performansi gomis. nasil bir donus yapacak merak ediyorum.
en guvendigim ve kafamin rahat oldugu oyuncu pulgar. uyum sorunu yasamazsa sahada yeteneklerini ve meziyetlerini yansitip istedigimiz orta saha dengesini bizlere gosterecektir ama az ama cok....
defansta marcao dan ricam sade ve basit oynamasi. faul almak icin gereksiz risklere girmemesi. kafasini maca vermesini , son maclardaki gibi savruk oynamamasini temenni ediyorum.
guzel bir oyunla net bir skor alacagimizi dusunuyorum.