⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Ben başkan olsaydım yarın torrenti kovar Okan buruku getirirdim 5 maç 0 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi Torrent'in böyle olacağı en başından belliydi Burak elmas inşallah Mart'ta ibra edilmez ve gider metin Öztürk istiyoruz

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle taraftarın Allah belasını versin. İçinde art niyetli varsa umarım belasını bulur o ıslıklayanların. Daha maçın 15. dakikasında oyuncuları ıslıklıyor pezevenkler. Gol atıyoruz, yönetim istifa diye bağırıyor şerefsizler. Yeri mi zamanı mı?
bunlar firavun

Bu maçtan sonra taraftar da doldurmaz daha sahayı.Fikstür zaten evlere şenlik, 2 dk bakınca kalp krizi geçiriyorsunuz.

Iyi oynadık,cok pozisyona girdik ama yine kazanamadik.beceriksizlikten atamadik yine golleri.kaleci de cok iyiydi o ayri

Yarın başkan bozuntusu olacak zat antrenman sahasına girip 32 diş sırıtarak antrenörlerin ellerini sıkıp tebrik eder.

Yine skora gore konusanlari gormek yazik. Evet kazanamadik yine ama oyun olarak kotu degildik, kac tane pozisyon yakaladik bunlarin 3 tanesini atsan rahatca 3 puan alirsin. Ama atamiyorlar problem orada.

Geri
Üst Alt