⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Bakın nette facede omarın bir resmini gördüm, son halini. Eğer doğru ise yer yerinden oynar. Bu adama lisans çıkardılar. Bakın çok samimi söylüyorum. Atabilirsem atıcam resmi
Modlardan izin iste veya spoylere al eger kötü bir görüntü ise sahsen direkt gormek istemem gozuyle ilgiliyse

Torrentle devam edersek bunun sonu 1.lig. Çok net.. Yok Bu saatten sonra desteklemeyen haindir Galatasaray'in küme düşmesini istiyordur vs diyen var. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Bunlar Terim gitsinde kim gelirse gelsinciler.
Akli basinda olan herkes anladi bu
adamla olmayacagini. Ftyi sevmeyen akil arkadaslar da dahil. Antiftcilikten baska bisey bilmeyenler hala torrenti ovmeye calisiyor komik

bi sonraki maça taylan berkanla başlayacaksa çeksin gitsin torrent işe yaramazı. arda-ömer'i kadroya bile almasın altyapıdan adam çağırıp yedeğe koysa daha iyi.
beni berkan konusunda yanılttı ,o da sanırım cicanın covidten dolayı takımın yetersiz olan kondisyonundan daha geride olması.ama taylan konusunda yanılmıyorum bu hoca taylanı kesmez kolay kolay.

Su keremde nekadar sanssiz arkadas, tarihin en kötü kadrosuna denk geldi. Yoksa simdi neler konusuyor olurduk. Bos alanda bulamiyor diger tarafta kamiyon oynayinca

Renkdaş, Torrentle bak %1000000 küme düşeriz nett, düşmezsek birdaha foruma yazmam. Bu adam gidecek. Gitmediği hergün dibe yanaşırız. Eninde sonunda gidecek. Şuan tek amaç ligden düşmrmek için acil puanlar lazım. Yerli bir hoca kısa vade ligsonuna kadar bülrnt hoca gelsin takımı toparlar dipten uzaklaşırız, sonra önce Burakbaşkan gidecek sonra yenidrn kadro yapılacak.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla gayet de düzgün suratı falan
İyi kötü birşey oynamaya başladı takım, ilk yarı 25’e kadar ve 2. yarı dikine oynamaya çalıştı takım hep
Bu saatten sonra hoca değişikliği yarar getirmez, hep beraber desteklememiz lazım
Sezon bitsin o zaman bakılacak artık

ben içerdeki maçlara çift forvetle başlarım artık,gomis muhammed.muhammed adım gibi eminim ortalığı karıştırır gomise alan bırakır.o zaman aslında kanat oyuncularımızada açık alan oluşuyor.iki tane sırtına stoperleri alan adamlar varsa ve ikiside fiziğini iyi kullanabiliyorsa ,kanat oyuncularının daha rahat etmesini sağlarlar .
Renktaş bu kadro ilerde Gomis - Mustafa yükünü kaldıramaz bu orta saha ile.

Bu takım bugün Alanya maçından daha istekli ve iyi oynadı.
Ama 2 sezondur söylüyorum bizim Kerem gibi dikine gidecek,adam geçebilecek bir kanat ve orta sahaya ihtiyacımız var.
Dikkat edin Kerem disinda çalım atan oyuncu yok,belki biraz Morutan. Bu yüzden topu ceza sahası civarına getirdiğinizde herkes kilitlenip kaliyor ve geriye dönüyor.
İnşallah bunu görebilen bir TD gelir başımıza.
Gedson vardı ya istememiş başkan

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Troller hala torrent terim derdinde
Şu durumdayken torrent kovulsun da hepten kaos olsun derdindeler
Artık transfer de geçti
Ne olursa olsun takımı ve hocayı desteklemeyen artık haindir gözümde
Torent gibi 60 yasina gelmis stajer hocayi destkeleyen Ft dusmani adamlar Haindir.Adam 5 macta 2 puan topladi.

Valla gayet de düzgün suratı falan
İyi kötü birşey oynamaya başladı takım, ilk yarı 25’e kadar ve 2. yarı dikine oynamaya çalıştı takım hep
Bu saatten sonra hoca değişikliği yarar getirmez, hep beraber desteklememiz lazım
Sezon bitsin o zaman bakılacak artık
Arkadaslar sorun torrentin teknik taktik yeterliligi falan degil. Bu adam hayati boyunca 1. Adamlik yapmamis, bu baskiyi goguslememis, kriz yonetimi yapmamis ve yaşı ALTMIŞ. 5 macta zar zor 2 puan alabildik, tarihimizin belki en zor gunlerini yasiyoruz ve yasayacagiz, bu adam bunun altindan KAL-KA-MAZ. Ftnin gonderilmesi ne kadar dogruysa torrentin gelmesi de bi o kadar yanlis. Td olarak hic begenmememe ragmen bulent korkmaz gelmeli.

Geri
Üst Alt